Нов флагмански смартфон и умен часовник от HTC идат през март

Очаква се смартфонът HTC M9 и фирменият smart-watch модел да бъдет обявени официално по време на изложението Mobile World Congress 2015 в Барселона.

Флагманските смартфони на HTC предизвикват голям интерес напоследък, а интересът по отношение на техния следващ продукт от този тип вероятно ще бъде задоволен в началото на март. Според наличната информация, въпросното устройство с обозначение М9 ще бъде предтсавено официално на 1 март – в навечерието на изложението Mobile World Congress 2015 в Барселона, което тази година се провежда от 2 до 5 март.

За съжаление, детайлна информация за техническите характеристики на смартфона HTC M9 засега няма. Знае се само, че апаратът е оборудван с камера с 20 мегапикселов сензор. За лицевата камера пък е известно, че ще бъде базирана на фирмената технология UltraPixel, която ще помага за правенето на по-качествени селфита и при условия на недостатъчна осветеност.

Смартфонът HTC M9, някои данни за който изтекоха през декември, ще съдържа също процесор Qualcomm Snapdragon 810 и подобрена акустична система с поддръжка на стандарта Dolby 5.1. Устройството най-вероятно ще работи под управлението на най-новата ОС Android, обогатена с фирмения потребителски интерфейс Sense 7. Най-вероятно ще има и избор от различни цветови варианти за оформлението на корпуса.

Очаква се също заедно със смартфона M9, компанията HTC да покаже в Барселона и собствен модел умен часовник. За въпросната джаджа се предполага, че ще поддържа специализирания спортен софтуер Under Armour.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.