HTC ще опита да превземе пазара с уникален One M9

Още веднъж HTC се готви да зарадва своите почитатели с великолепен смартфон. Този път става въпрос за One M9, известен още с кодовото наименование Hima, чиито характеристики бяха пуснати онлайн, макар и не официално от HTC. Благодарение на AnTuTu обаче добиваме представа за следващия смартфон на компанията.

Ако новопоявилата се информация е достоверна, то телефонът ще работи с 64-битов 8-ядрен Snapdragon 810 процесор. Разкрива се още, че One M9 ще разполага с 3GB RAM памет, a по-този начин HTC ще разполага с наистина сериозен коз в ръцете си що се отнася до привличането на потребители.

С 5-инчов екран и разделителна способност от 1920х1080 пиксела, HTC One M9 се очертава като един от най-висококачествените смартфони на тайванската компания, въпреки че може би слуховете за Quad HD дисплей няма да бъдат оправдани. Двете впечатляващи камери на устройството обаче могат да ви накарат да забравите за липсата на такъв екран, като според сведенията HTC подготвя 20,7 MP задна и 13 MP предна камера. Операционната система пък очаквано ще бъде Android Lollipop.

Дата на премиерата на HTC One M9 не е известна, но мнозина анализатори прогнозират, че това ще се случи по-скоро от очакваното. Сред спряганите дати е дори насрочената за следващата седмица конференция CES в Лас Вегас.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.