4G LTE интернет с таблет LG G Pad 8.0 4G предлага Макс

Телеком операторът Макс обяви старта на нова кампания с атрактивни планове за 4G LTE мобилен интернет с таблет LG G Pad 8.0 4G

След като през пролетта телекомуникационният оператор Макс отбеляза търговския дебют на първата комерсиална 4G LTE мрежа у нас, компанията посвети усилия на налагането на модерната си услуга. За потребителите това означава серия от промоционални кампании и инициативи, които, разбира се, са винаги добре дошли за хората, които се нуждаят от бърз мобилен интернет. Поредната такава идва под формата на нови атрактивни абонаментни планове, които операторът Макс предлага за своята 4G LTE мобилна интернет услуга.

Казано пот-точно, в партньорство с българското подразделение на LG Electronics Макс пуска месечни абонаментни планове с най-новия 4G таблет на марката - LG G Pad 8.0 4G, който е оборудван с IPS екран, четириядрен процесор и уникалните функции KnockCode, QPair, Multi Users и SmartKeyboard, на цена от 99 лв. Предложението включва неограничен мобилен трафик с 35 GB месечно на максимална скорост, със срочен договор и с валидност на предложението от днес до 31 октомври.Услугата ще се ползва в зоните на покритие на 4G LTE мрежата на Макс в София, Стара Загора, Русе, Плевен, Сливен и Банско, уточняват от компанията. Разбира се, повече информация може да се намери на уебсайта на оператора, на телефон 0999 111 или в магазините на компанията.

Любопитна подробност е, че, за да отбележат своите нови предложения, в Макс са създали интересна рекламна кампания с участието на Мария Силвестър в ролята на „Сержант Макс“. Под този образ тя проверява и арестува интернет потребителите, които имат прекалено ниска скорост за сваляне на съдържание. За целта „Сержант Макс“ използва специален пистолет за измерване на скоростта на нищо неподозиращата аудитория.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.