Готовият Apple iPhone 6 вече лъсна на видео в You Tube

Според първия обзорен видео клип на “истинския” iPhone 6 много от досегашните подробности за новия смартфон на Apple се потвърждават.

След всевъзможни слухове, снимки на една или друга част и множество информационни утечки новият смартфон iPhone 6 на Apple е на прага на своя официален дебют. Още преди да се състои въпросното събитие обаче Apple iPhone 6 лъсва в пълния си блясък в топ ресурса за видео споделяне YouTube, където създателите на специализирания канал Rozetked правят доста подробен обзор на устройството, а като доказателство, че е истинско, дори го разглобяват.

Според цитирания източник, много от досегашните информационни утечки се потвърждават. Новият смартфон на “ябълките” има 4,7-инчов дисплей, бутонът за включване е преместен отстрани, а бутоните за регулиране на силата на звука са станали продълговати. В този модел е използван процесор Apple A8, NFC чип и обновен модул за камерата, който сега се издава малко над повърхността на задния панел. Корпусът е от алуминиева сплав, а логото на Apple в това устройство не свети, но е направено от метал, който се самовъзстановява в случай на механична повреда. Дисплеят на парата е защитен от негативни външни въздействия, но в случая със сапфирено стъкло, както се очакваше, а посредством друг материал. Бутонът Touch ID е запазил размерите на своя аналог в iPhone 5S. Самият смартфон е станал по-голям на дължина и ширина, но за сметка на това е по-тънък в сравнение със своя предшественик.

Впрочем за повече подробности можете и сами да прегледате обзорния видео клип с “истинския” iPhone 6. В заключение остана да напомним, че официалният дебют на апарата вероятно ще се състои на 9 септември, за когато Apple е планирала специално мероприятие, на което ще бъдат анонсирани и други нови продукти на компанията. А сега ето го и самото видео (озвучаването е на руски, но има вградени субтитри на английски).

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.