Още една марка смартфони стъпва в България

Новият играч на пазара на смартфони в България е Karbonn Mobiles, а умните телефони на компанията вече се предлагат (ексклузивно) в eMAG.bg

Дори малкият български пазар не може да се оплаче от липса на разнообразие от смартфон предложения, а добрата новина за родните потребители е, че изборът от модели и марки апарати от този тип става дори още по-голям. Казано по-точно, смартфон асортиментът у нас се разширява с “умните“ устройства на Karbonn Mobiles – един от най-динамично развиващите се производители на смартфони от Индия. Целта на въпросния индийски производител е да предостави лесни за ползване и достъпни смартфони за всеки. Според официалната информация, компанията е продала повече от 20 милиона устройства в Индия миналата година, а нейните продукти са налични в Испания, Великобритания, Румъния, Сърбия, Унгария и, вече, в България.

В страната новите смартфони са достъпни само през eMAG.bg, според чийто представители от потребителска гледна точка въпросните апарати “представляват много добра инвестиция за цената си”. Това според eMAG.bg може да направи марката Karbonn сериозен участник на пазара на мобилни телефони у нас.

Електронният магазин въвежда на българския пазар четири нови Android базирани смартфона – Karbonn A5s, Karbonn A19, Karbonn Titanium Plus S5, предлаган в черен и бял цвят, а също и Karbonn Titanium X. Според официалната информация, устройствата идват с 24-месечна гаранция и могат да бъдат закупени с безплатна доставка от eMAG.bg на цени, започващи от 174.99 лв.


Още една марка смартфони стъпва в България

© PCWorld България, pcworld

Titanium X се приема за флагмана на Karbonn. Той разполага с четириядрен 1,5 GHz Cortex A7 процесор, 1 GB RAM и батерия с капацитет 2300 mАh. Смартфонът има и 16 GB вградена памет, която може да се разшири до 32 GB с memory карта. Телефонът е оборудван с 5-инчов Full HD IPS дисплей с разделителна способност от 1080 х 1920 пиксела, а също и с 13 MP основна камера и 5 MP предна камера. Сребристо-белият Titanium X е достъпен за 519.99 лева.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.