Новият смартфон Samsung GALAXY Ace 3 сваля LTE поддръжката и в по-масовия сегмент

Освен с LTE поддръжка GALAXY Ace 3 идва с двуядрен процесор, Android Jellybean 4.2, по-голям 4-инчов екран и множество “смарт” функции.

До неотдавна поддръжката на LTE мрежи от последно поколение беше функция, характерна главно за високия клас смартфони, но напоследък тя започва да се промъква и при по-простичките и по-достъпни апарати. Добра илюстрация за тази тенденция е новопредставеният смартфон GALAXY Ace 3 на Samsung, който е повече от достойна актуализация на своя предшественик, представен преди повече от година.

Освен с LTE поддръжка Samsung GALAXY Ace 3 се отличава с мощен двуядрен процесор, Android Jellybean 4.2 операционна система и по-голям 4-инчов сензорен дисплей, който е по-подходящ за игри, филми или използване на някоя от многото "смарт" функции на апарата, Сред тях са вече познатите фирмени решения като S Translator (за моментален превод), S Travel (за насоки и навигация), Smart Stay (усеща кога потребителят гледа в екрана на телефона и спестява батерия, когато той погледне встрани, като затъмнява екрана и се изключва с помощта на система за разпознаване на лица), S Voice (за гласово управление) и Easy Mode (за бърз достъп до най-използваните от функции).

За снимане е предвидена 5-мегапикселова камера, която също е оборудвана с множество интелигентни функционалности като Sound & Shot, Best Photo и Buddy Photo Share.


Новият смартфон Samsung GALAXY Ace 3 сваля LTE поддръжката и в по-масовия сегмент

© PCWorld България, pcworld

Засега от Samsung не уточняват цената и датата за пазарен дебют на новия си смартфон GALAXY Ace 3, но за сметка на това предлагат таблица с подробни технически характеристики за модела. 


Новият смартфон Samsung GALAXY Ace 3 сваля LTE поддръжката и в по-масовия сегмент

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.