Bang & Olufsen представи телевизор и саундбар в София

Луксозната марка показа продуктите в своя нов шоурум
Световно известната датска звуко-технологична компания Bang & Olufsen показа на София своя първи саундабр Beosound Stage и интересната телевизонна система BeoVision Harmony. Събитието се състоя в шоурума на марката, който бе открит по-рано през годината в столицата.

Философията на Bang & Olufsen е да създава не просто революционни продукти, но и дизайнерски произведения. Първият саундбар в портфолиото ѝ, BeoSound Stage, е разработен с помощта на студиото Norm derm. Минималистичният дизайнерски подход е вдъхновен от японската естетика.

Саундбарът разполага с самостоятелна аудио система с пикова мощност 550W и 11 бр. говорители. Използва 3-канална звукова система, която е допълнена от технологията Dolby Atmos.

Bang & Olufsen представи телевизор и саундбар в София

Beosound Stage е решение типа All in one. Интуитивният сензорен интерфейс на саундбара позволява да увеличавате или намалявате звука само с едно докосване. Той може да се използва като напълно индивидуална аудио система, благодарение на вградените стрийминг технологии Chromecast, Apple AirPlay 2, Bluetooth, Tune In радио и Deezer.

Второто ново попълнение в портфолиото на Bang&Olufsen е 77-инчовият OLED 4K телевизор BeoVision Harmony. Той е проектиран, така че да реши големия проблем за редица брандове – да изглежда стилен и да е в елегантно допълнение към интериора, дори когато е изгасен. Вдъхновен от движения на пеперудите, дизайнерът Торстен Вальор е въплътил смела идея, карайки огромен телевизор да "пърха" точно като пеперуда всеки път когато се включи. Панелът с говорителите под екрана се разделя на две, завърта се и застава пред него. По този начин в телевизорът не стои като "черна дупка", когато е изключен.

Bang & Olufsen представи телевизор и саундбар в София

Живата картина на BeoVision Harmony се осигурява от 4К OLED панел на LG с Dolby Vision HDR. Той се съчетан с мощен звуков център с вградена 3-канална акустична система от 6 говорителя, с мощност 450 Вата и висококачествен процесор със 7.1 стерео звучене. BeoVision Harmony поддържа Multiroom режим, Airplay 2, Chromecast, Deezer и към него могат да се свържат до 8 бр. тонколони BeoLab.

Двата нови продукта вече са налични в шоурума на Bang&Olufsen в София – на втория етаж на "М Кар София" на бул. "Черни връх" 53. Домът на датската марка в България разполага и със специална стая, където всеки може да изживее истинското Bang&Olufsen преживяване. Всичко актуално около Bang&Olufsen Bulgaria може да откриете на фейсбук страницата на компанията.

Видео от представянето на BeoVision Harmony:


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.