Нова услуга на A1 дава достъп до пресни хитови заглавия от големия екран

Тя се казва Видеотека и предлага достъп до филми на известни холивудски студия, месеци след техните кино премиери
С нова услуга, наречена Видеотека се допълва Xplore TV – интерактивната телевизия, доставяна от A1. Клиентите ѝ ще имат възможност да гледат актуални филми от каталога на Sony Pictures, Universal Studios и Paramount Pictures в уюта на своя дом до няколко месеца след кино премиерите им.

Сред заглавията, които зрителите могат да открият в A1 Видеотека са продукции от 2019 г., като това на 23-ият филм в киновселената на Марвел – "Спайдър-Мен: Далече от дома", кулминацията на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история – "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят" и четвъртата част на една от най-култовите фентъзи-екшън-комедии – "Мъже в черно: Глобална заплаха".

Селекцията от хитови заглавия в А1 Видеотека е сред основните предимства на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV, която стартира в началото на октомври 2019 г. Освен VoD функционалността, услугата предлага редица предимства като телевизионно съдържание в 4К Ultra HD резолюция, улеснено и интуитивно ТВ меню, персонализирани препоръки посредством изкуствен интелект, както и интерактивни функции като спиране на пауза, връщане и гледане на минали предавания до 7 дни назад. В зависимост от своя план, клиентите на A1 Xplore TV могат да получат достъп до над 210 канала, 63 от които в HD качество.

A1 Xplore TV може да се гледа на смартфон или таблет чрез приложението за онлайн телевизия – A1 Xplore TV GO. Интересна нейна функция е, че тя се синхронизира между отделните устройства. По този начин, ако потребителят гледа сутрешен блок на своя телевизор преди работа, когато включи A1 Xplore TV GO на своето мобилно устройство в метрото, ще може да продължи гледането на предаването, от момента, в който е изгасил телевизора у дома.
още по темата

А1 раздава коледни таблети за по левче

Цените са валидни при абонамент за плановете Surf L и Surf S
03.12.2019 / 01:27

А1 вече предлага услугата eSIM

Решение за потребителите на iPhone, искащи две SIM карти
28.10.2019 / 04:32

Музикална платформа Tidal стъпва в България с Vivacom

Tidal дава достъп до 60 милиона песни и 250 хиляди видеа
10.09.2019 / 02:59

Среща с 8К – бъдещето на телевизията наднича зад ъгъла

Със Samsung Q900R 8К се превръща в реалност
24.06.2019 / 11:47
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.