Спечели ли нещо?

Борим захлаждането с горещи награди!
Здравейте, приятели! С наближаването на празниците и студените зимни дни, сме подготвили нова игра за вас с доста яки награди, за да можете да цъкате на топло, докато навън вее. И за да не ви отегчаваме с безкрайни лирически отклонения, пристъпваме към регламента.

Това, което трябва да направите, за да участвате, е да се запишете за нашия бюлетин (който ще ви спами всеки понеделник с най-интересните материали от миналата седмица, които може би сте пропуснали) от панела вдясно (или скролнете надолу, ако ни четете през смартфон), както и да харесате страницата ни във Фейсбук. Ако пък вече сте наш читател или читателка, изпълнили сте описаните стъпки и искате да участвате в играта, то оставете коментар под тази статия. Това е всичко! В началото на декември ще разиграем томбола*, в която ще изтеглим печелившите мейли и лайкове.

Раздаваме една много яка мишка Razer Naga Trinity, с която ще можете да цъкате абсолютно всички видове игри, благодарение на трите приставки - много яка идея! Освен това ще дадем едни слушалки Stealth в камуфлажен десен заедно с готина поставка за тях. Това не е всичко - една от големите награди е модулно захранване Corsair HX 850, което просто ще захрани дори двойка RTX 2080 в SLI - няма проблеми.

Най-голямата ни награда е стилна и функционална кутия Corsair Crystal 680X, в бял цвят, остъклена, със светещи вентилатори - изобщо, пълна дискотечна програма!

Подготвили сме игра с яки награди, за да цъкате на топло докато навън вее и се стелят мъгли...

Posted by PC World България on Monday, November 11, 2019


* Играта приключва в 24:00 часа на 30 ноември. На 2 декември ще подредим всички нови регистрации/лайкове и коментари и безпристрастен софтуер (без изкуствен или истински интелект, възможност за машинно учене и т.н.) ще изтегли печелившите, които ще публикуваме в новина на сайта.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.