Появиха се още подробности за новия Mortal Kombat филм на Warner Bros. Джесика Макнами и австралиецът Джош Лоусън най-вероятно ще изпълняват ролите на Sonya Blade и Kano. Британецът Люис Тан също се намира в края на преговорите за герой от филма, но не е ясно кой точно ще е той.

Все още не са известни много детайли за римейка на филма от 1992-а година, базиран на популярната биткаджийска игрова поредица. Сценаристът Грег Русо обеща на феновете брутални сцени и рейтинг R: "След като тази информация беше вече предоставена от други членове на екипа, ще се включа с коментар. MK ще бъде с рейтинг R. За пръв път на финалните сцени в двубоите от играта (Fatality) ще се появят на екрана, но няма да кажа кои точно. Ще трябва да почакате и да видите в самия филм!", казва той.

Новият филм ще бъде режисиран от Саймън МакКуайд и продуциран от Джеймс Уан (Убийствен пъзел, Аквамен). Джо Таслим вече подписа за ролята на Sub-Zero, но за съжаление на феновете на играта, очертава се дълго чакане. Mortal Kombat е планиран за март 2021-а година.

Вече знаем кой ще играе Sonya Blade и Kano в новия Mortal Kombat