Disney вдигна завесата над дългоочакваните оригинални серии в Star Wars вселената - The Mandalorian. По време на D23 Expo изложението, създателят на сериала Джон Фавро се появи на сцената, за да разкрие първия официален трейлър на шоуто, което ще е ексклузивно за стрийминг услугата Disney+.

В трейлърът можем да видим самият Mandalorian - самотен боец, който се подвизава в далечните краища на галактиката. Фавро казва, че няма закон, който да ограничи този ловец на глави, а в трейлъра си личи до какви екстремности може да стигне Mandalorian, за да се справи с враговете си.

За хардкор феновете на Star Wars е спорно дали светът има нужда от поредната "оригинална" продукция, която според създателите си "разширява и обогатява Star Wars вселената", но според феновете е просто поредната дойна крава за Disney, които трябва да засилят с нещо ексклузивно платената си стрийминг услуга Disney+. Последните няколко филма от поредицата бяха посрещнати доста негативно от феновете, а засега няма изгледи поредният спин-оф да получи по-различна оценка. Ето все пак и самият трейлър: