Google Fit вече може да следи съня ви

Също така има и нов тъмен режим за късните часове на денонощието
Google Fit вече ще бъде доста по-полезен, когато трябва да прецените дали си набавяте достатъчно сън. Приложението сега следи как спите от други приложения, които споделят своите данни, за да получите по-добре представа дали не трябва да си лягате по-рано, пише Engadget. Също така можете да допълвате и редактирате историята на своя сън, ако другите приложения не дават пълна картина. Не на последно място вече Google Fit има и нов тъмен режим, който ще бъде по-приятен за вашето зрение през нощта.

Освен това има и нова функционалност, която ще помогне и за вашите занимания през деня. Потребителите на iOS сега ще получат карти с маршрути за своите разходки пеша или с колело – опция, на която се радват притежателите на устройства с Android. Това включва тренировки, проследявани чрез смарт часовници и свързани мобилни приложения.

Ъпдейтите ще бъдат пуснати през тази седмица. Тези нови опции са сравнително прости, но те трябва да помогнат Google Fit да осигурява по-цялостна картина на здравословното ви състояние, която да обхваща нещо повече от посещенията във фитнеса и сутрешното бягане.
още по темата

Google тества услуга за абонаментен достъп до платени приложения

Pay Pass ще дава достъп до услуги игри срещу месечна такса
02.08.2019 / 03:18

Google потвърди че Pixel 4 ще поддържа управление без докосване на екрана

Оказва се, че слуховете отново са били верни
30.07.2019 / 01:02

Браузърът Chrome използва автоматично генерирани криптоалгоритми

Разработената МТИ система Fiat Cryptography обещава висока сигурност и бързодействие
29.07.2019 / 06:06
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.