SDCC 2019 – всички интересни трейлъри и клипове на едно място!

San Diego Comic-Con (SDCC) е едно от топ културните събития на годината, познато с многото анонси свързани с телевизията и киното и най-вече тоновете трейлъри, тийзъри, клипове и промота. Традиционно изложението се проведе в Сан Диего, Калифорния (САЩ) от 18-ти до 21-ви юли.

За много фенове SDCC е най-голямото и важното събитие, тъй като филмовите студия, телевизионните мрежи и стрийминг услугите използват случая да демонстрират ексклузивни кадри, концептуален арт, трейлъри и новини, които ще отекват в идните месеци. Вече знаехме, че SDCC 2019 ще ни предостави по-малко материал от предишни години, тъй като Warner Bros. (а съответно и DC) пропуснаха изложението за пръв път от 20 години, докато други гиганти, като Sony и Universal бяха с фиктивно присъствие, пропускайки анонс панелите на знаменитата Hall H. Тези отсъствия обаче, дадоха възможност на другите студия да блеснат, като Paramount и HBO се възползваха максимално. Същевременно след като Marvel отсъстваха на SDCC 2018, тази година се върнаха ударно и обявиха филмите и сериалите от Marvel Phase 4, което само по себе си е събитие с такъв магнитут, че ще посветим отделен материал на темата.

Но кои бяха акцентите? Дългоочакваното продължение Top Gun: Maverick, рестарта на мрачното култово фентъзи The Dark Crystal: Age of Resistance, първият трейлър на сериала на HBO Watchmen, както и адаптацията на другото култово фентъзи His Dark Materials, дебютните кадри от сериала The Witcher. Видяхме и дебютни промота от сериалите Creepshow, Snowpiercer, Star Trek: Picard, The Walking Dead: The Movie. О, и, разбира се, трейлър на четвъртият сезон на The Expanse и първи клип от четвъртият сезон на Rick and Morty.
Всички по-интересни клипове и трейлъри следват...


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.