Българи създадоха първата интерактивна книга със загадки

Тя е достъпна безплатно под формата на приложение за Android и iOS
Българи създадоха първата интерактивна многоезична книга със загадки - PRAELUDIUM. Тя е безплатна и може да се свали като приложение за Android и iOS. Подходяща е за хора от всички възрасти, които обичат да четат вълнуващи и мистериозни истории, и винаги са си мечтали да имат възможността да участват в разкриването на загадките в сюжета.


Българи създадоха първата интерактивна книга със загадки


PRAELUDIUM предизвиква читателя като му дава възможност за пряко участие в действието на романа, посредством специално предоставени опции за решаване на загадките, които са част от мистериозната история. За целта е създаден лесен и интуитивен начин на интеракция с приложението, без да се налага заучаването на каквито и да било правила за използване. Освен вълнуващата и мистериозна история със загадки, в PRAELUDIUM са интегрирани специално създадени за книгата звуци, изображения, музика, графики и още няколко неща, пазени от създателите (засега) в тайна.


Българи създадоха първата интерактивна книга със загадки


"Някои хора определят нашата концепция като mystery thriller, съдържащ интелектуални загадки и предизвикателства, които провокират съзнанието на читателя. Други са ни казвали, че за тях най-точното определение за PRAELUDIUM e хибрид между книга и игра. Трети пък споделят, че някак съвсем неусетно и по един вълнуващ и приятен начин са научили нови неща от различни сфери на живота или са си припомнили позабравени такива. Ние мислим, че всички те са прави и може само да ни радва, че нашият проект носи освен удоволствие и наслада, в някои случаи и полза. И все-пак, ако някой ни попита как бихме определили нашето творение, то най-вероятно можем да обобщим всичко казано само с две думи: CHALLENGE BOOK," коментират създателите на PRAELUDIUM за своя проект.

Приложението е част от проекта SEALED BOOK PROJECT. PRAELUDIUM е първата книга от поредицата CHALLENGE BOOKS и се предлага на 6 езика – български, английски, немски, френски, испански и руски. Продълженията вече са в процес на създаване, а от SEALED BOOK PROJECT отбелзват, че те ще се появят в точно определени и подбрани за това моменти.
още по темата

Как музиката се освободи от оковите на домашната уредба

Когато Sony представи първия си уолкмен през 1979 г., това беше първата стъпка към освобождаването на меломаните от редица ограничения
02.07.2019 / 09:21

В Duolingo вече можете да научите петте най-популярни езика в света

Можете да се научите да говорите арабски въпреки трудните му лингвистични структури
26.06.2019 / 11:47
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.