Ново умно и компактно решение за топла вода от Tesy

BelliSlimo идва с възможност за самообучение и управление през смартфон
Българският производител битови електроуреди Tesy представи нов домашен електрически бойлер. Mоделната гама BelliSlimo идва с италиански дизайн, компактни размери, висока ефективност и възможност за управление чрез мобилно приложение.

Последната се постига заради наличието на два отделни водосъдържателя. Чрез смесването на топла и студена вода уредът може да подава вода с оптимална температура в продължение на дълго време. Патентовани технологии пък позволяват използването на съдържанието на топла вода да достига над 90%, обясни Цветомир Цанков, директор отдела за електрически бойлери в компанията Tesy.

Цветомир Цанков

Цветомир Цанков


От там признават, че стъпват със закъснение в сегмента на плоските бойлери с два водосъдържателя спрямо своите основни конкуренти. Допълва се обаче, че за сметка на това BelliSlimo идва с "редица конструктивни и функционални решения и подобрения".

BelliSlimo постигат най-високия възможен клас на енергийна ефективност за електрически бойлери в своята категория – клас "В" посредством функцията Eco Smart. Става дума моделите над 50 л., налице е 30-литров модел, който е клас "А", подчерта Анита Стоянова, мениджър на продуктовата категория бойлери в Tesy. Чрез докосването на един бутон се задава на уреда да се учи от навиците на потребителя, в резултат на което се осигурява топла вода, колкото и когато е необходима, като същевременно се пести време и електроенергия.

Анита Стоянова

Анита Стоянова


Компактният размер на новите бойлери позволява те да бъдат монтирани в както вертикално, така и хоризонтално, например на видимо място в банята или дори в кухненски шкаф, в зависимост от наличното пространство и предпочитанията на потребителя.

BelliSlimo Cloud моделите пък са част от семейството на Tesy Cloud, което включва продукти от ново поколение с управление през Интернет. Уредът може да бъде включван, програмиран или настройван чрез интуитивното мобилно приложение Tesy Cloud по всяко време, от всяка точка на света, предоставяйки данни в реално време и възможност за проследяване на консумираната електроенергия за зададен период от време.

Вижте пълното представяне на серията BelliSlimo:

още по темата

Най-накрая ще може да пазарувате и през мобилните приложения на IKEA

Това е част от новата стратегия на компанията за повече дигитална търговия
28.05.2019 / 10:33

TESY представи IoT бойлер

Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака
31.05.2017 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.