Новият сезон на шоуто CloseUP ще бъде заснет с Huawei P30 Pro

Необходима ли е голяма камера за заснемане на телевизионно предаване, питат от Huawei?
Първият епизод на шоуто CloseUP, който бе излъчен на 22 април по телевизионния канал The Voice, е заснет изцяло с камерата на смартфона Huawei P30 Pro. Това обявиха местното представителство на компанията и изпълнителката и продуцентка Сантра, допълвайки че целият сезон на шоуто ще бъде продуциран именно по този начин.

Фото възможностите на най-новия флагман на компанията обраха овациите на ревюиращи потребители, включително нашите. Устройството може да снима както много близки, така и далечни обекти, благодарение на функцията Супер микро и перископната камера, предлагаща 5-кратно оптично приближение. Впечатляващи са и резултатите при ниска осветеност.

"Когато искам да вляза в дома на героя си, и в неговата душевност, които да предам в най-естествения им вид на нашата публика, ми помага да снимам с устройство, което е максимално дискретно, естествена част от интериора на един подобен разговор", споделя Сантра.

"Идеята се зароди спонтанно и първо я тествахме с Mate 20 Pro, тъй като тогава само можехме да обещаем, че предстоящият P30 Pro ще бъде още по-добър във фотографията и видеографията. Mate 20 Pro спечели доверието на операторите, а новият P30 Pro дори надмина очакванията им", сподели Лонгруи Циу, генерален директор на Huawei Consumer Business Group за България е Македония.

CloseUP ще се излъчва по телевизия The Voice всеки делничен ден от 18 часа, а целият епизод в пълния му вид всяка следваща неделя от 21 часа. За любопитни факти от продукцията му следете @santraofficial и @closeupbgshow в Instagram и Facebook страницата на Huawei – facebook.com/HuaweimobileBG.
още по темата

Huawei P30 Pro – най-добрата камера в смартфон за 2019 г.?

Колко е подобрена камерата в новия флагман на китайците спрямо Mate 20 Pro?
23.04.2019 / 04:14

Сгъваемият Huawei Mate X ще е по-евтин от очакваното

Апаратът ще се появи на пазара в Китай през юни
22.04.2019 / 12:25

Монтирайте три обектива на една камера

Multi Turret среща ретро подхода с новите технологии
12.04.2019 / 12:47

Zenit подготвя 50 мм обектив с бленда F0.95 за фотоапарати на Sony

Това ще най-светлосилният обектив за Sony FE
19.03.2019 / 11:25
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.