Райфайзенбанк и HBO пускат първата банкова карта "Игра на тронове"

Съвместната кампания започва с онлайн игра
Последният сезон на игра на тронове статрира наскоро и новата вълна на шумотевицата около сериала тепърва започва. Очакват ни всякакви продукти на тази тема. Един от тях е дебитна карта с ексклузивен "Игра на тронове" дизайн.

Тя е резултат от ново партньорство между Райфайзенбанк (България) и HBO България. Картата е част от пакета с банкови услуги сметка "За всеки ден", включващ и достъп до платформата HBO GO.

"Такава карта се прави за пръв път в рамките на европейска страна, в която има официално представителство на HBO, коментира Мариела Атанасова, директор "Индивидуално банкиране" в Райфайзенбанк. С това даваме на нашите клиенти и феновете на сериала още един артефакт от "Игра на тронове" и възможност да банкират със силната карта още по-лесно и приятно в огън и лед, лято и зиме, 24/7."

Съвместната кампания започва със специално разработена онлайн игра, в която Райфайзенбанк търси най-големите фенове на сериала. Тя е достъпна през десктоп и мобилно устройство, като феновете трябва да отговорят на 10 трудни въпроса, свързани със сериала. При правилни отговори участниците имат възможност да спечелят общо над 100 артефактa, брандирани с "Игра на тронове". Победителите ще бъдат определени чрез томбола. На сайта на играта igra.rbb.bg може да бъде направена и предварителна поръчка на сметка "За всеки ден", включващa и дебитна карта Visa с дизайн на "Игра на тронове".

"Това е първата "Игра на тронове" ко-брандирана дебитна карта за страна от семейството на HBO Европа и сме горди, че именно в България правим подобна кооперация с представител на банковия сектор, сподели Димитър Нойков, мениджър на HBO за България."

Новият последен сезон на "Игра на тронове", който започна на 15 април, е достъпен на HBO GO с HD качество, едновременно със световната премиера на всеки от епизодите.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.