Coding Girls и The Hub организират поредния хакатон в АУБГ

HackAUBG 2.0 предлага много предизвикателства и награден фонд от 6 000 лева
Състезанията по кодене не са нещо ново, но в нашата страна те все още са екзотични медено мече кинкаджу. Ето защо ние в PCWorld винаги се стремим да подкрепим подобни идеи - новото състезание се нарича HackAUBG 2.0 и е трети по рода си хакатон, провеждан в Американския университет в Благоевград.

В хакатона ще се състезават отбори между двама до петима участници, а самата тема на хакатона ще бъде обявена в началото на състезанието на 15-и февруари. Наградният фонд е 6000 лева, разпределени между първите три отбора - 3000, 2000, 1000 лева респективно.

Организацията на събитието е в ръцете на студентският клуб по високи технологии и предприемачество – The Hub, както и момичетата от университетския клуб Coding Girls. Зад събитието стоят и над 10 спонсора от IT бранша, които не само осигуряват финансова подкрепа на начинанието, но ще предоставят съвети и добри практики от своите най-добри разработчици и IT специалисти, които ще се включат в събитието като ментори.

HackAUBG 2.0 е отворен за програмисти, дизайнери, предприемачи и ентусиасти напълно безплатно. Регистрацията става през сайта на събитието: hackaubg.org.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.