Нов дизайн и оптимизирани функционалности във Viber 10

Последната версия на приложението за комуникация предлага подобрено потребителско изживяване
Viber представи своята последна 10 версия, която предлага нов дизайн, подобрено потребителско изживяване и оптимизирани функционалности за двойно по-бърза работа с приложението.

"Новата версия Viber 10 идва след множество тестове и анализ, като целта е комуникацията да стане по-интуитивна и лесна за хората, които използват Viber по света. Във Viber се водим от мисията да направим продукта по-бърз, достъпен и сигурен. Новият Viber 10 позволява на хората да се свързват по-лесно, като едновременно с това гарантира конфиденциалност и защита на потребителските им данни. Надяваме се, че нашите потребители ще се насладят на промените, както го правим ние – това е изцяло нов Viber!", споделя Джамел Агауа, глобален изпълнителен директор на Viber.

Новият дизайн на приложението за комуникация предлага олекотен и изчистен интерфейс, който ще ви помогне по-лесно и бързо да се ориентиратe при намирането на нужните опции. Също така във Viber 10 ще можете да виждате в един основен списък всички индивидуални и групови чатове, общности и чат ботове. В допълнение ще можете да използвате и обновен самостоятелен екран за обаждания, който ще ви дава достъп до хронологичен списък с позвъняванията, до всички контакти и до Viber Out кредитите ви.


Нов дизайн и оптимизирани функционалности във Viber 10


Viber 10 идва и с две чисто нови функционалности: чатове със скрити номера и групови обаждания. Във общностите на Viber вече могат да си пишат потребители, които нямат запаметени телефонните си номера. Вече ще можете да изпратите съобщение до непознат номер като се натисне снимката директно в чата или в списъка с последователи на конкретната общност. Другият потребител ще може да реши да покаже номера си или да остане скрит. По този начин разговорите с нови и непознати членове в една общност, които искат да общуват директно помежду си, остават защитени.

Другата нова опция – групови обаждания – ви позволява да стартирате разговор с до петима участници или да започнете обаждане директно от групов час до петима потребители. В началото тази функционалност ще е достъпна само за гласови обаждания, а на следващ етап и за групови видео обаждания.

С новия си дизайн и подобрени функционалности Viber 10 гарантира 100% конфиденциалност, с цялостно криптиране от край до край, зададено по подразбиране за всички индивидуални и групови чатове и обаждания. Новата версия на приложението ще бъде пусната поетапно по света през следващите няколко дни, в App Store и Google Play Store.
още по темата

Viber празнува 9 години с подаръци и уникален чат бот

Чат бот на Viber ще раздава подаръци с награден фонд от над 35 милиона долара за потребители по целия свят
05.12.2019 / 02:28

Viber вече позволява създаване на анкети

Добро решение, когато се уговаряте с повече от двама души
17.01.2019 / 07:39

А1 с едномесечен безплатен достъп до всички Viber стикери

Активирането на услугата се осъществява през платформата на Viber за мобилни устройства с операционна система Android или iOS или със сканиране на QR код
03.12.2018 / 10:36

Изследователи определиха най-безопасните месинджъри

Много от разпространените приложения не пазят особено добре данните на потребителите
27.11.2018 / 02:50

Viber пуска четири нови функционалности

Приложението за разговори вече позволява редактиране и превод на съобщенията
24.10.2018 / 02:47
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.