Twitter пуска опростен уеб интерфейс за някои потребители

В него ще има бутон за емоджита и бърз достъп до клавиатурата
Не се изненадвайте, ако уеб версията на Twitter изглежда доста по-различно в близко бъдеще. Социалната мрежа започна да пуска своя обновен дизайн, който е доста по-опростен – оформлението на страницата е сведено до две колони, вместо старите три колони. Все пак промените не са само козметични, макар че някои от новините възможности може би няма да се харесат на всички потребители.

На първо място, някои от основните опции са по-бързи. Лесният достъп до клавиатурата ще ви помага да се движите в сайта, без да използвате толкова много мишката, а бутонът за емоджита ще ви позволи бързо да добавяте усмихнати личица към своите публикации. Освен това ще можете да се порадвате на обновената секция с тенденции в онези моменти, когато искате да проследите пулса на планетата.

Тези промени обаче не включват някои от големите ъпдейти, които Twitter спомена наскоро, например като актуализациите на статусите. И не, все още социалната мрежа не предлага бутон за редакция. Все пак добрата новина е, че Twitter не забравя своите уеб потребители, след като фокусира голяма част от усилията си върху мобилните такива.

Засега промените са достъпни само до определени потребители и може би ще мине известно време, преди новите опции да бъдат налични за всички.
още по темата

Бъг в Twitter е показвал лични съобщения през последните пет години

Грешката се е получавала, когато потребителите на Android са правили промени в настройките на профила си
18.01.2019 / 12:14

Хакери терористи превзеха изоставени профили в Twitter

Използвали са стари пропуски в сигурността, за да разпространяват идеология си
03.01.2019 / 10:42

Какво знаят интернет компаниите за вас

Свалете копие на данните, с които те разполагат
12.12.2018 / 04:58
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.