Известни са печелившите в коледната игра на PCWorld България!

Два рутера, два диска и две дракончета вече имат нови собственици
Поредицата от празници вече е към своя край и ако сте оцелели по време на Коледа и Нова година, вероятно днес и вчера тотално сте се довършили на Йорданов и Ивановден. Ние пък приключихме поредната игра с награди на PCWorld.bg и започваме новата година с раздаването им.

Попитахме ви кои са любимите ви материали на сайта и получихме над 100 коментара, което много ни зарадва. Очаквано или не, рубриките Ревю и Хардуер са доста популярни сред читателите ни, както и Полезно. Знаейки какво харесвате, ще отделим повече време, за да ви предоставим повече от него! Но стига за нас - нека обявим печелившите!

Започваме отзад напред с най-малките награди - плюшен дракон-талисман от MSI печели Даниел с мейл pi****89@mail.bg. Екшън драконът отива при Димитър Янакиев (*********93@gmail.com). Твърд диск Seagate Barracuda 2TB печели Пламен Великов, а Firecuda 2TB отива при Живко Желязков. Големите награди - двата рутера съответно стават притежание на Анна Велева и Пламен Колев. Честито на печелившите (на които ще пратим мейл, за да уговорим как да си получат наградите), а останалите - не се отчайвайте, скоро ще продължим с игрите.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.