LG ще покаже умна кухня на бъдещето на CES 2019

Очаквайте по-широк спектър от свързани уреди и достъп до повече рецепти чрез партньорства
LG Electronics обяви партньорство с Drop – създател на платформата Drop KitchenOS. От компанията са уверени, че подобрената интеграция на домакински уреди (като печки) в свързания дом ще направи кухнята много по-атрактивна за потребителите.

Партньорството на LG с Drop се прибавя към списъка от партньори на LG в сферата на умните кухни, включващи Innit и SideChef. Чрез тези взаимоотношения LG цели да дава на потребителите достъп до по-широка гама от продукти, които да заситят апетита на потребителите за по-разнообразни ястия. Чрез собствените си хладилници и съдомиялни пък от там искат да опростяват приготвянето на храна, както и досадното почистване след хранене.

За да улесни достъпа до нови рецепти LG добавя към портфолиото си умния екран XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display. Чрез работа с Google Assistant той предлага достъп до ИИ функции и в кухнята. 8-инчовият тъч дисплей може да показва персонализирани готварски рецепти.

Сред другите интересни продукти, които LG ще покажена CES 2019 LG е машината за правене на бира HomeBrew. Така потребителите на смарт кухнята на LG могат да се насладят на студена бира, докато преглеждат рецепти и решават какво да сготвят, използвайки вградения екран на хладилника...

Когато правилното ястие е открито, рецептата може да бъде изпратена до печката, която се затопля до правилната температура. След като ястието е сготвено, функцията EasyClean на печката на LG премахва остатъци от храна върху повърхността. Накрая същата смарт рецепта ще съобщи на съдомиялната QuadWash за оптималната настройка.

CES 2019 ще се проведе в Лас Вегас, САЩ, 8-и до 11-ти януари.
още по темата

CES 2019: Toyota тества едновременно две автономни системи за Lexus

Едната сега помага на шофьорите, а другата в крайна сметка изцяло ще ги замени
08.01.2019 / 10:56

Какво да очакваме от CES 2019?

По-добри екрани, по-умни домове и изобилие от виртуални асистенти са само част от основните аспекти на тазгодишното потребителско изложение в Лас Вегас
04.01.2019 / 04:15

LG се кани да пусне на пазара навиващ се на руло телевизор

Компанията показа негов прототип преди около година
18.12.2018 / 03:36

PuriCare на LG съчетава в себе си мощ, функционалност и стилен дизайн

В сезона на тежките прахови частици, пречиствателите на въздух стават все по-популярни
18.12.2018 / 12:32
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.