Какво да подарим по празниците?

TP-Link препоръчва 7 устройства, които можете да сложите под елаха тази година
Отново наближава Коледа и вероятно вече се чудите какво да подарите на своите близки и приятели или пък искате да зарадвате себе си по празниците. TP-Link има няколко предложения, които можете да сложите под елхата тази година и които значително ще улсенят ежедневните ви задачи.

Наличието на добра интернет връзка в днешно време е задължително, а с напредъка на технологиите потребителските изисквания продължават да се увеличават. Седемте препоръчани устройства от TP-Link предлагат решението, което може би търсите. Необходимостта да упражнявате контрол над дома си по всяко време, може да бъде посрещната с рутер, който позволява висококачествен достъп до интернет по всяко време. А какво ще кажете за интелигентен контакт, с чиято помощ ще можете да управлявате уредите у дома, дори когато сте далеч?

Deco M4 е изненадата в този топ 7. Устройството ще се появи на пазара тези дни и ще посрещне и най-взискателните потребности на потребителите. Ако ви е омръзнало картината на любимия Ви сериал да замръзва, или музиката, която слушате постоянно да прекъсва, то определено имате нужда от новата система. TP-Link гарантира добра безжична връзка във вашия дом с елегантно и лесно за инсталиране устройство. Пакетът съдържа два модула, всеки от които с 2 гигабитови Ethernet порта (WAN / LAN auto-sensing) и поддържа до 100 едновременни свързани устройства с обхват до 260 кв.м. Не на последно място Deco M4 осигурява най-добрата 5GHz връзка, но и скорости до 1167 Mbps.

Deco M5, 2 pack безжичната двубандова Wi-Fi mesh система работи, за да създаде безжична мрежа във вашия дом. Докато се движите в дома си, телефонът или таблетът Ви автоматично ще се свързват към mesh системата Deco M5, с най- бързите скорости и непрекъсната онлайн навигация. Двата модула предлагат Wi-Fi покритие до 350 кв. метра. Mesh системата разполага с персонализирани настройки и функции за мрежова защита и интегрира TP-Link HomeCare с вграден антивирус, усъвършенстван родителски контрол и Quality of Service. Mesh технологията на TP-Link подобрява производителността и ускорява бързината по време на стрийминг, онлайн игри или изтегляне на файлове онлайн.

Deco M5 3 pack разполага с допълнителната мощност, предлагана от трите AC1300 модула за Wi-Fi връзка без прекъсвания и покрива площ до 510 кв.м. Пакетът Deco M5 3 е лесен за конфигуриране и предлага възможност за безжично свързване на до 100 устройства без да се засяга производителността на мрежата. Устройството е съвместимо с Amazon Alexa, което ще ви даде контрол над 3-те модула, използващи гласови команди. Проблемите с безопасността остават в миналото, защото Deco M5 разполага с усъвършенствани технологии за сигурност.

Archer C5 двубандов рутер, идеален за геймъри и ентусиасти. Archer C5 предлага голямо безжично покритие и висока производителност на супер цена. Независимо дали искате да направите подарък или желаете да се поглезите в дома си с рутер ново AC поколение, TP-Link Ви препоръчва двубандовата технология с безжични възможности до 1.2 Gbps - 300 Mbps на честотната лента от 2.4 GHz и 867 Mbps от 5 GHz. Получавате безпроблемен HD стрийминг, а онлайн игрите и другите приложения, които заемат голяма част от честотната лента сега ще работят без проблем. Маршрутизаторът предлага Gigabit връзки и се предлага с 4 външни антени с усъвършенствана технология, която повишава производителността и покритието за всяко свързано устройство.

Archer C6 двубандов рутер с 5 Full Gigabit порта. Новото поколение технологии носят допълнителни предимства, като технологията MU-MIMO, която позволява комуникация с двойно повече едновременно свързани безжични терминали с максимална производителност.LB130 Интелигентната крушка LB130 се свързва с Wi-Fi мрежата в дома ви и може да бъде управлявана отвсякъде от приложението Kasa с едно докосване на дисплея на телефона ви. Не е нужно да се притеснявате за консумацията на енергия, защото благодарение на технологията LED, LB130 консумира до 80% по-малко от обикновената крушка. Освен това крушката предлагаширока гама от цветове, в зависимост от околната среда или настроението, в което се намирате.

HS110Интелигентен Wi-Fi контакт, който ще се превърне в любимата Ви джаджа. Разполага с уникални функции и чрез приложението Kasa Ви позволява да управлявате свързаните към него устройства, дори когато сте на почивка. HS110 Ви дава възможност да анализирате потреблението на енергия в реално време и Ви помага да спестите пари само с натискането на един бутон.
още по темата

Нов рутер на Mercusys обещава впечатляващи скорости

AC12G Wi-Fi Dual Band AC1200 предлага комбинирани скорости до 1200 Mbps и разширено покритие в целия дом
29.03.2019 / 04:36

Искате умен дом? Започнете от осветлението.

Време е да обновите лампите
21.12.2018 / 12:52

Google засне римейк на филма "Сам вкъщи" с Маколи Кълкин и Google Assistant

Кевин е пораснал значително, но прави същото, като в началото на деведесетте
20.12.2018 / 12:06

Няколко полезни дреболии от Gearbest (не непременно за Коледа)

Не всичко трябва да бъде непременно умно, за да е полезно
17.12.2018 / 03:34

Тех подаръци за Коледа – евтини и полезни!

Направихме списък от любими наши тех подаръци, с които да зарадвате приятелите и семейството, основно с цени под 100 лв.
09.12.2018 / 02:33
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.