Анимационна поредица ще зарибява децата по Star Wars

Първите шест епизода ще дебютират на 30-и ноември в детския канал Star Wars Kids в YouTube
Всички фенове на Star Wars, които имат деца, но не могат да ги накарат да стоят мирно 2 часа, за да споделят обсесията на родителите си, вече могат да бъдат спокойни. Disney официално обяви поредицата Star Wars Galaxy of Adventures - кратки анимации, предназначени за YouTube, които използват звуците и диалозите от оригиналните филми, за да представят Star Wars вселената на най-малките.

Първите шест епизода ще дебютират на 30-и ноември в детския канал Star Wars Kids в YouTube. "През годините много мои приятели, които имат деца, са ми споделяли как искат да покажат на малките Star Wars, но те просто не са готови", казва Джеймс Вог - вицепрезидент в Lucasfilm. Кратките серии ще помогнат това да се случи, а също така ще подготвят малчуганите и останалите фенове за Епизод IX, който трябва да излезе догодина.

"Епизод IX ще е завършекът на сагата за Люк Скайуокър - пътуване, което описва 40 години, е на път да приключи. Galaxy of Adventures идва съвсем навреме, за да подготви най-малките за този грандиозен финал", продължава Вог. Разбира се, новата поредица не е за всички, но дори пораснали фенове могат да проверят познанията си и да си припомнят клултовата сага.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.