Вече можете да прикачате песни към снимки и видеa във Facebook

Функцията е достъпна за публикациите в Stories и News Feed
Facebook официално пусна опция, която позволява да добавяте песни към публикациите в Stories и News Feed. Социалната мрежа започна да тества функцията с ограничен брой потребители през септември. Сега тя е достъпна за всички и можете да я използвате като направите снимка или видео с Facebook камерата (или като качите от своята галерия) и изберете стикерa за музика. След това ще видите списък с песни, като се спрете на дадено парче, трябва само да преместите слайдера на онази част от нето, която искате да използвате.

Публикацията след това ще се вижда в профила ви и ще включва името и изпълнителя на съответната песен. Имайте предвид, че можете да променяте къде да я разположите и да използвате други ефекти с нея, за да персонализирате снимката или видеото си.

Това обаче не е единствената нова функция на Facebook, свързана с музика: социалната мрежа също така разширява възможностите при Lip Sync Live. Тя вече е достъпна в Pages, така че изпълнителните със свои собствени страници могат да я използват, за да правят записи за феновете си в платформата. Освен това Facebook вече започна да добавя текстове към функцията, като така значително по-лесно ще можете да пеете едновременно със записа.

На последно място социалната мрежа скоро ще въведе нова музикална секция за профилите, която е много по-интерактивна от настоящата. Ще можете да добавяте песни към своя профил и дори да ги поставяте в най-горната част, за да бъдат първото нещо, което посетителите ще виждат.
още по темата

1,5 млрд. фалшиви профила са премахнати от Facebook за последните шест месеца

Това показва новият доклад за прозрачност на компанията
16.11.2018 / 02:11

Facebook пусна опцията за изтриване на съобщения в Messenger

Скоро ще има и други нови функции за контрол
15.11.2018 / 01:27

Facebook може би ще пусне очила за добавена реалност

Все още обаче не е ясно кога
30.10.2018 / 03:54

Facebook най-накрая опростява Messenger

Новата версия е достъпна от днес
24.10.2018 / 12:47

Facebook затвори голяма спам мрежа в Бразилия

Социалната мрежа изтри 68 страници и 43 акаунта - всички свързани с една маркетингова група
24.10.2018 / 10:23
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.