Google отвори ранния достъп до домейна .page

Компанията разширява портфолиото си от домейни след като стартира с .app
Google разшири порфолиото си от домейни и вече предлага .page в допълнение към първоначалния .app. Компанията стартира процедура за ранен достъп, която ще приключи следващия вторник, когато домейнът ще бъде свободен за регистрация от всички.

.page може да бъде закупен от различни партньори, но цената ще пада с времето - към момента той струва 10.99 долара в GoDaddy. Периодът за ранен достъп всъщност е втората стъпка при получаването на домейн - първата се нарича Sunrise (изгрев) и дава възможност на притежатели на запазени марки да се възползват и да регистрират бизнес страниците си.

Част от .page домейните вече са заети - като larry.page, next.page и web.page. Други тепърва предстои да бъдат купени - така че с малко късмет можете да вземете някой известен домейн и да влезете в милионно съдебно дело с неясен изход.
още по темата

Google ограничава достъпа на трети страни до данните в Gmail и другите ви профилни

В допълнение към спирането на потребителската версия на Google+
09.10.2018 / 05:28

Google с ново приложение за потребителите с двигателни увреждания

Voice Access позволява на хора с ограничена мобилност да използват различни приложения, да пишат и редактират текст и да се свързват с Google Assistant
03.10.2018 / 01:14

Google въвежда нови правила за сигурност на разширенията за Chrome

Най-голямата търсачка ще изисква от разработчиците ясно разбираеми кодове, задължава ги да въведат двуфакторна автентикация на профилите си в Chrome Web Store
02.10.2018 / 01:55
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.