Новото приложение за Windows ви дава достъп до файловете на телефонa

Ще можете да прехвърляте снимки от своето Android устройство директно в Your Phone приложението.
Ако имате Android устройство и сте Windows Insider във Fast ring, то може би ще сте едни от първите, които могат да изпробвате новото приложение на Microsoft – Your Phone. Технологичната компания започна да тества експериментално приложение, което ще ви даде достъп от Windows 10 на компютъра до файловете във вашия телефон. Със сигурност можете да използвате облачните услуги (или да изпратите имейл до себе си), но функцията обещава един по-лесен достъп до файловете между различните устройства. Когато влезете в своя телефон през компютъра, то ще видите последните копия на различните документи и изображения. След това ще можете с хващане и пускане да ги пренасяте в други приложения като PowerPoint, например, ако правите презентация.

В крайна сметка опцията ще бъде налична за потребителите на iPhone, но само с ограничени възможности - като изпращане на уеб страница, която сте разглеждали на телефона към компютъра, така че да можете да продължите да гледате видео клипове или да четете текстове на по-голям екран.

Ползите от приложението са безспорни - то ще ви осигури един по-бърз достъп до снимките на вашия мобилен телефон. За да използвате експерименталната опция, вашето устройство трябва да бъде с операционна система Android 7.0 или по-нова версия.
още по темата

Your Phone на Microsoft дублира Android смартфон на Windows 10 компютър

Новата функция Phone Screen дава пълен контрол върху телефона директно от Windows 10 компютър
13.03.2019 / 03:11

Приложението Your Phone е достъпно за Android телефоните

Все още обаче няма версия за iPhone.
17.08.2018 / 05:25

Как да получите достъп до компютъра си през смартфон

Благодарение на Chrome Remote Desktop можете да управлявате Windows или macOS компютър от своя смартфон.
13.07.2018 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.