Google вече ще показва повече подробности за локалните събития

Google бързо превръща информацията за локалните събития от допълнителна опция, която е хубаво да имате, в основна такава. Ако сърфирате в интернет чрез своя телефон, то вече ще можете да намирате ключови подробности за събития, без да трябва да посещавате конкретни уебсайтове или приложения. Например, ако става дума за концерт, то ще разберете веднага къде и кога се провежда. Дори ще можете да отидете директно към страницата за купуване на билети или да запазите събитието за по-късно. А ако не сте сигурни какво точно търсите, то опцията For You ще ви бъде изключително полезна. Тя ще ви показва както персонализирани предложения за събития, така и популярни такива. Ако сте фен на фестивалите на храната, то може би ще видите последните събития с барбекю.


Google вече ще показва повече подробности за локалните събития


Сайтовете трябва да форматират своето съдържание, за да гарантират, че то ще се покаже правилно. Като цяло обаче е ясно каква е целта на Google – компанията може би не заменя директно услуги като Bandsintown или Eventbrite, но определено се наблюдава известно съвпадение.
още по темата

Вече по-лесно ще променяте времето за среща в Google Calender

Ще можете да насрочвате ново удобно време за среща без досадните имейли до всички.
31.07.2018 / 09:59

Защо Google забрани приложенията за добив на криптовалути?

Изхвърлянето на тези инструменти от Play Store е поредната стъпка на компанията срещу добива на виртуалните валути, след забраните на реклами и разширения за Chrome
30.07.2018 / 10:34

Изкуствен интелект ще се грижи за правописните грешки в Google Docs

Новият инструмент е част от мащабен набор от актуализации, насочени предимно към премиум потребителите
25.07.2018 / 11:06
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.