Коледен чатбот от Viber

Виртуален помощник, който ще ви позволи да украсите коледно дърво с приятели или да създадете и изпратите своя празнична картичка стартира Viber. Чатботът е достъпен и на български. 

Последователите на Viber България могат директно да започнат интеракция с Коледния чатбот и да създадат свое персонализирано изживяване. Ботът е достъпен директно и на този адрес: http://bit.ly/2yhLwAz.

С Коледния чатбот всеки може да създаде картичка или GIF, както и да украси дръвче с приятели, които да покани през Viber, Facebook и Twitter. Всеки, който реши да украсява Коледно дръвче, може да го направи с още трима приятели в реално време.

След като си избере едно от 5 дигитални Коледни дръвчета, потребителят може да покани още 3 приятели, които да продължат украсяването или да започнат свое дърво. Когато е напълно декорирано, то може да бъде споделено с през Viber, Facebook или Twitter.

За да персонализират Коледна картичка пък, потребителите могат да избират между няколко рамки, да качат своя снимка от галерията и накрая – да добавят поздравителен текст. За GIF картичката логиката е подобна - потребителите избират между 6 анимирани рамки, към които могат да качат свои снимки, картинки и текст. Когато са готови, поздравителните картички също могат да бъдат споделени.

Коледният чатбот на Viber, разработен още на сръбски, гръцки, хърватски, унгарски и руски език.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.