Paysafe подготвя платена стажантска програма за ИТ специалисти

Програмата ще е с продължителност 6 месеца и предлага обучение за софтуерни инженери.

На 19 юни 2017 г. ще стартира платената стажантска програма на Paysafe България, компанията е с дейност в сферата на онлайн разплащанията. Програмата ще е с продължителност 6 месеца и предлага обучение за софтуерни инженери. Участие в нея може да вземе всеки, който е завършил подходящи програма или курсове. Целта е участниците да получат интензивни теоретични и практически познания, които да помогнат в избора на кариера и навлизането на пазара на труда.

Paysafe България провежда своята стажантска програма вече 7 години като тя е подходяща за хора без или с малко опит, които имат възможност да се обучават в реална работна среда, да добият знания и да покажат уменията си. Обучението се провежда в офиса на Paysafe в София, който е сред 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г. според класация на Office Snapshots.

През първото тримесечие стажантите преминават през интензивно обучение по Java Full Technology Stack. Втората част от програмата е с практическа насоченост и позволява на стажантите да добият реален опит в изграден екип. Областите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са основно: Java (Fundamentals, APIs and Related Technologies), Testing, Angular 2 и Linux.

Дванадесет от общо петнадесет участници успешно завършиха стажантската програма на Paysafe България през миналата година. Всички те бяха наети като служители на пълен работен ден в Paysafe. Курсисти от ИТ академии, с които Paysafe има партньорство, като HackBulgaria и IT Talents, също могат да се включат в стажантската програма след успешно преминаване през съответните курсове.


Paysafe подготвя платена стажантска програма за ИТ специалисти

© PCWorld България, pcworld

Основният фокус на стажантската програма на Paysafe България са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен. Необходими са базови познания по Java, желание за развитие и възможност за най-малко 30-часова заетост на седмица. Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от над 850-те служители на Paysafe България.

Кандидатстването е отворено на кариерната страница на компанията от 30 март. Одобрените кандидати ще бъдат информирани за участието си.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.