UX дизайн семинари в Телерик Академия

Желаещите да участват е необходимо да се регистрират на сайта на Телерик Академия, най-късно един ден преди началото на семинара, който искат да посетят

Днес Телерик Академия обяви, че ще организира поредица от открити семинари на тема „UX дизайн“ през юни, част от Telerik Academy Plus. Отворените за външна аудитория обучения са подходящи за хора с интерес към създаването на ангажиращо потребителско изживяване и без предишен опит в областта.

Желаещите да участват е необходимо да се регистрират на сайта на Телерик Академия, най-късно един ден преди началото на семинара, който искат да посетят, или до запълване на 30-те свободни места. Стартирайки на 1 юни, семинарите ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:00 ч. в учебния център на Телерик Академия в София. Лектори ще бъдат водещи специалисти с международен опит в сферата на потребителското изживяване, които ще споделят фундаментални UX принципи и изпитани практики за създаване на ангажиращ дизайн.

Участниците в семинарите на Телерик Академия по UX дизайн ще се запознаят с основни концепции за изграждане на интуитивен потребителски интерфейс, подобряващ взаимодействието с посетителите и цялостното изживяване. Те ще усвоят още добри практики за създаване на адаптивен (responsive) дизайн за мобилни устройства и ще натрупат ценни практически умения. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.