100 свободни позиции и за тазгодишния летен стаж на VIVACOM

Кампанията за кандидатстването вече е в ход и ще продължи до края на април, информират от VIVACOM и припомнят, че успешно завършилите стажантската програма ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели. Около 40% от стажантите обикновено остават и на постоянна работа в различни дирекции на компанията.

За много млади хора стажантските програми често се оказват отлична възможност за кариерен старт, а през последните години една значителна част от тези младежи са започнали своята успешна трудова биография в офисите на оператора VIVACOM. Във всеки случай, вече е традиция телекомът да отваря по 100 свободни позиции за стаж всяко лято, така че и предстоящото не е изключение – компанията е готова да проведе мащабна програма за летен стаж за 14-поредна година. Според официалната информация, през 2017-а тя ще протече под надслов “VIVA Z - Талант от бъдещето“ и ще има за цел „развитие и задържане на таланти в България чрез придобиване на практически и професионални умения“. Всяка година над 40% от стажантите остават на постоянна работа в различни дирекции на компанията, в резултат на успешно завършената програма, подчертават от VIVACOM.

Кампанията за кандидатстването вече е в ход и ще продължи до 30.04.2017 г. Всички желаещи могат да подадат CV и мотивационно писмо на кариерната уеб-страница на компанията или да кандидатстват по обявените позиции през официалната Facebook страница на телекома.

От компанията припомнят, че всеки стажант има индивидуално назначен ментор, който се ангажира лично да го въведе в света на корпоративната култура и професионалните му интереси. Като част от лятната програма участниците в нея имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и не на последно място - да участват в специфични обучения. Младите таланти ще имат възможност да се включат и в мащабна благотворителна акция, организирана от VIVACOM, за да подкрепят социална кауза, демонстрирайки своята отговорност и ангажираност към проблемите в обществото. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.