Подгряването за Game of Thrones Сезон 7 започна, началото е на 16 юли

Информацията за стартовата дата на поредния седми сезон на култовия сериал Game of Thrones дойде заедно с новия постер и едноминутен видео тийзър с кадри от новите серии. Вижте ги по-долу.

Зимата се ориентира към приключване, което значи че е време да се готвим не само за повече занимания на открито, но и за излизането на поредния сезон на култовия сериал Game of Thrones. За да не пропуснем случайно този важен (както за разпространителите, така и за зрителите на филма) момент, авторите на сериала откриха официално и голямото „подгряване“, като публикуваха постер и първи видео тийзър за новия 7-и сезон на поредицата.

За постера, уви, не можем да кажем кой знае какво освен, че не дава почти никаква информация. Ако постерите на предишните сезони все пак съдържаха някакви намеци за сюжета (например с изображения на персонажите), то сега авторите явно ни предлагат да се отдадем единствено на фантазията си. Всъщност новият постер ни намеква единствено, че ни чака огън и лед. Не че това е нещо особено ново, като се има предвид, че ТВ сериалът е базиран на серията романи „Песни за лед и пламък“. Но пък, от друга страна, това може и да е намек за някаква рзвръзка. Или за предстояща схватка между драконите на Дейенерис Таргариен и белите зверове на Краля на нощта.


Подгряването за Game of Thrones Сезон 7 започна, началото е на 16 юли

© PCWorld България, pcworld

За съжаление, минимум информация намираме и във видео тийзъра за новия сезон на сериала. Тук все пак авторите намекват за падането на всички „велики домове на Вестерос“, които водят борба за „Железния трон“, както и за „единствената война, която има значение“ ...

Какво точно означава всичко това почитателите на поредицата ще могат да разберат през лятото – излъчването на седмия сезон на Game of Thrones започва по HBO на 16 юли 2017 г.Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.