Спечелете, докато играете - с новия видео конкурс на PC World!

Геймърската дънна платка ASRock Z270 Extreme 4 скоро ще има нов собственик и той ще е един от онези, които се включат в You-GameReview - новия конкурс на PC World България. Но това е само част от мотивацията, защото с този конкурс ви дава и възможност да си създадете име сред геймърската общност, а може би дори да печелите в бъдеще.

Мрежата е пълна с ревюта на игри. Полезните и наистина интересните от тях обаче не са чак толкова много. Всъщност сигурно има дори такива, които могат да ви откажат да опитате някоя игра, която иначе си заслужава времето и вниманието. Или които представят вашето любимо гейм заглавие в светлина, която не ви допада …

Е, сега можете да промените това – просто направете свое, истинско гейм ревю, такова, каквото ви харесва! Това е новото предизвикателство на PC World и то ще ви даде възможност не просто да покажете любовта си към гейминга, а и да си спечелите известност и слава сред другите геймъри, като направите първите стъпки към гейм видео блогинга – нещо, от което някои геймъри успяват и да печелят.

Може би вие също имате такъв потенциал. Открийте го, като се включите в конкурса You-GameReview на PC World и усилията ви няма да останат невъзнаградени. Както винаги, ще има и чудесни награди, осигурени с помощта на нашите партньори от технологичния бранш.


Спечелете, докато играете  - с новия видео конкурс на PC World!

© PCWorld България, pcworld


А в първото издание материалната награда е наистина атрактивна - геймърска дънна платка ASRock Z270 Extreme 4 за новите настолни процесори Intel Core от последното 7-о поколение (Kaby Lake).


Спечелете, докато играете  - с новия видео конкурс на PC World!

© PCWorld България, pcworld


Ограничения за участие в конкурса You-GameReview на практика няма, а правилата и изискванията към видео материалите са съвсем простички и лесни за реализация. Интересен нов момент в новия конкурс е, че можете да участвате и с повече от едно видео ревю на игра.

Желаем успех на всички участници и очакваме с нетърпение ревютата Ви, които ще бъдат своевременно публикувани в микросайта и онлайн страниците на конкурса.


Спечелете, докато играете  - с новия видео конкурс на PC World!

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.