Още по-голям награден фонд за тазгодишния CM Case Mod World Series

Cooler Master открива записванията за 8-то поредно издание на своя световен шампионат за модинг на компютърни кутии, който тази година е с награден фонд, възлизащ вече на $40 000, и с една нова бонус категория за участие, добавена по случай 25-годишния юбилей на компанията.

За истинските компютърни ентусиасти модифицирането на РС шаситата е форма на творческа изява, която със сигурност не е за пренебрегване – особено, когато можеш да получиш и нелоша награда за усилията си, пък било то и „само“ под формата на световна слава. Именно такива материални и нематериални стимули дава традиционният вече ежегоден световен шампионат по „кейс-модинг“ Case Mod World Series на компанията Cooler Master, която днес официално обяви старта на записванията за неговото 8-о поредно издание.

За него тайванският производител кани както опитните ветерани, така и начинаещите модъри, които могат да регистрират проектите си на съответната уеб страница от днес, 3 февруари, до 3 май 2017 г.. (Крайният срок за регистрация обаче е до 31 март). А по случай 25-годишния юбилей на компанията тази година има и още една допълнителна бонус-категория за участие, която ще насърчава участниците да ни припомнят култовите продукти на марката от последния четвърт век.

Cooler Master също така насърчава и новите участници в конкурса, като ги насочва към своята #MASTERBUILD платформа. В случай, че сте пропуснали, това е уеб-сайт, посветен изцяло на modding заниманията, който предлага всевъзможни вдъхновяващи истории, наръчници за модинг, галерии, събития и всякакви други материали, които могат да послужат за вдъхновение и пример.

Както обикновено, модинг конкурсът CM Case Mod World Series се ползва с широката подкрепа на много водещи компании от РС индустрията, сред които тази година виждаме имената на Intel, ASUS, Nvidia, HyperX и Dremel. Благодарение на тази подкрепа наградният фонд за тазгодишното издание на конкурса е още по-голям – за победителите са осигурени награди на стойност над $40 000. Разбира се, име и друг, дори по-важен стимул за участие, а именно – възможността модърите да споделят своите проекти с една наистина глобална аудитория.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.