Видео на деня: Nokia 6 в ролята на … орехотрошачка

Първите краш-тестове на новия Nokia 6, показват, че той се справя много добре с изпитанията в ролята на “убиец на орехи”, защитавайки по този начин и реномето за неразрушимост на някогашните мобилни телефони на марката.

Някогашните телефони с марка Nokia имаха славата на почти неразрушими устройства (особено моделът Nokia 3310), затова може би не е голяма изненада, че потребителите очакват подобна здравина и от новите смартфон апарати на финландците. Поради тази причина и не се изненадваме особено да открием в YouTube видео клипове, посветени на изпитания за здравина на новия Nokia 6, който отбелязва завръщането на марката на смартфон пазара.

Разбира се, доста интересен е и методът, който авторите на клиповете са избрали, за да направят “краш-тестовете” на апарата –чупене на орехи и пускане върху твърда подова настилка. Не, че е това би впечатлило някого на фона на изпитанията, на които беше подлаган преди време легендарният Nokia 3310 – с него можеха да се забиват и пирони, а някои “тестове” включваха дори участието на БТР и снайпер….


Видео на деня: Nokia 6 в ролята на … орехотрошачка

© PCWorld България, pcworld

Но да се върнем на новия Nokia 6, който, оказва се, се справя много добре с издевател … т.е. с изпитанията, макар че вторият видеоклип, посветен на малко по-пълноценно тестване, показва смартфона само отдалече и не позволява неговото състояние да се разгледа подробно.

Вижте за какво става въпрос:

 

След тези две клипчета можем само да съжаляваме, че устройството с цена $245, което излиза официално на пазара днес, 19 януари, засега ще се предлага само в Китай. Интересно е да се отбележи също, че само за първото денонощие от предлагането на смартфона Nokia 6 за него са получени над 250 000 заявки, а до 17 януари поръчките са били вече 1 млн. Определено обнадеждаващо ново начало за финландската марка.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.