Онлайн турнир и за Dota 2 феновете през декември - NZXT Challenge

В предстоящия на 17 и 18 декември онлайн турнир NZXT Challenge Dota 2 победитеолите ще вземат всичко и ще имат възможност да разпределят по между си две компютърни шасита в лицето на моделите NZXT S340 Elite и H440, два класни охладителя Kraken (X62 и X42).

Почитателите на CS:GO няма да бъдат единствените, които ще имат възможност за изява и спечелване на яки награди през декември – подкрепата на компанията NZXT ще осигури такава и за феновете на Dota 2. Тя идва с онлайн турнира NZXT Challenge, който ще се състои на 17 и 18 декември и ще бъде проведен отново на онлай н платформата на e-sports.bg.

Регламентът е сходен с този на предстоящия следващата седмица CS:GO турнир, с тази разлика, че записването за NZXT Challenge Dota 2 вече е в ход. То ще продължи до 13:00 ч. на 17 декември. На същата дата, но от 14:00 ще бъде проведен първият кръг на турнира, а полуфиналите и финалът започват в неделя, 11 декември от 16:00 ч.

Естествено, предвидени са и интересни награди, а тънкият момент тук е, че победителят в този турнир ще вземе всичко и съекипниците в най-добрия отбор на състезанието ще могат да разпределят помежду си по собствено усмотрение няколко от класните продукти на компанията.

NZXT H440

Сред наградите е например шасито NZXT H440, което се отличава като добре направен многофункционален корпус с добро качество на сглобката, приятен външен вид и дизайн, който го позиционира като едно от най-добре проектираните шасита, достъпни на пазара.

NZXT S340 Elite

Някой от победителите със сигурност ще се зарадва и на едно от първите VR-Ready шасита на пазара в лицето на модела NZXT S340 Elite - версия на един от най-популярните популярен mid-tower корпуси на марката, идващ с подобрен дизайн, VR свързаност, прозрачен панел от заздравено стъкло и редица други удобства.

Kraken X52

Сред наградите са и два от актуализираните неотдавна Kraken охладители на NZXT – водни охлаждащи блокове, усъвършенствани с по-ефективни и по-тихи помпи и вентилатори.

Един от победителите пък ще може да украси предколедно своята геймърска РС система със светодиодния комплект, осигуряващ пълноцветна RGB подсветка NZXT HUE+ Extension Kit.


Онлайн турнир и за Dota 2 феновете през декември - NZXT Challenge

© PCWorld България, pcworld

Както и в другите онлайн турнири на esports.bg, предвидени са и морални награди под формата на Frag movie с представяне им финалите, направено специално за тях от най-добрия Movie Maker в България – Антон Коев.

Повече за онлайн турнира NZXT Challenge можете да научите от посветената на него секция в Dota 2 раздела на esports.bg. А ние желаем успех на всички участници.

Уточнение: Оказва се, че декември е доста натоварен откъм геймърски турнири и първоначално обявните дати за провеждането на NZXT Challenge съвпадат с друго събитие от този тип. Затова, с цел геймърите да могат да участват навсякъде, организаторите на онлайн турнира, подкрепян от NZXT, са решили да разменят датите с тези на ZOWIE Challenge CS:GO. Това означава, че турнирът ZOWIE Challenge CS:GO ще се проведе на 10 и 11 декември, а NZXT Challenge Dota 2 - на 17 и 18 декември.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.