Онлайн турнирите продължават със ZOWIE Challenge CS:GO!

Гейм подразделението ZOWIE на компанията BenQ през декември ще изпълни мисията си, като ви даде възможност да изпитате ново конкурентно преживяване, изпълнено с адреналин и емоции под формата на нов онлайн турнир по CS:GO. Разбира се. ще има материални награди, но също и мотивиращи стимули за вашата геймърска слава.

Вече знаете колко яко може да бъде едно състезание по CS:GO независимо дали се провежда на живо в рамките на някое от мероприятията от серията Game Ninja или онлайн – като завършилия през уикенда турнир по CS:GO. Но тъй като всеки край бележи и едно ново начало, няма по-добър момент да съобщим за това, че през декември ще има още един онлайн турнир по CS:GO – благодарение на подкрепата на ZOWIE, геймърското подразделение на BenQ!

Регламентът на декемврийския CS:GO турнир

не се различава съществено от този на току що завършилия, в тази му част, която гласи, че състезанието ZOWIE Challenge CS:GO ще се проведе изцяло онлайн на платформата на esports.bg. Декемврийският турнир обаче няма да има квалификационни турове, а ще премине направо към плейофите и финала. Записването за участие ще протече от 5 декември до 13:00 ч. на 10 декември на уеб страницата на турнира, а битките ще бъдат проведени на 10 и 11 декември от 14:00 часа. Участие в този турнир могат да вземат до 64 отбора.

Наградите,

както обикновено ще си заслужават и вниманието и усилията от страна на играчите. Интересното е, че този път всеки играч от отбора-победител ще има възможността сам да си избере наградата, която ще е класен геймърски мишок. Възможността за избор се свежда до една от трите серии геймърски мишки на марката ZOWIE, а именно линиите EC2-A, FК1 и ZA-13.


Онлайн турнирите продължават със ZOWIE Challenge CS:GO!

© PCWorld България, pcworld

Външните разлики между трите модела (всеки от който се предлага и в различни размери) не са големи, но всеки от тях си има своите специфики: Серията EC, предлагана в два размера, се отличава с ергономичен дизайн специално за използване с дясна ръка и повече място за движение на китката. Формата на дясната страна на мишката е заоблена - позволява по-добър захват за плавно движение;


Онлайн турнирите продължават със ZOWIE Challenge CS:GO!

© PCWorld България, pcworld

Серията FK, също достъпна в два размера,  е създадена за комфортна употреба, независимо с коя ръка ползвате мишката, а нейният нископрофилен дизайн предоставя по-добър контрол за различни захвати; Серията ZA, достъпна в три размера,  също е удобна за ползване и с двете ръце, но е с висок профил предоставя отличен комфорт за китката.


Онлайн турнирите продължават със ZOWIE Challenge CS:GO!

© PCWorld България, pcworld

Класираните на второ място в турнира съекипници също ще имат възможност да се радват на интересен и полезен аксесоар – специалната стойка за кабелен мениджмънт CAMADE, която със сигурност има потенциал да ви спести много неприятности в игрите. Стойката е регулирана с пружина, която пази кабелът ви от заплитане за необезпокоявана игра, нейната здрава основа без приплъзване и регулируема гумирана скоба подсигуряват кабела ви да стои на място и да не се измъква, без значение колко интензивна е играта.


Онлайн турнирите продължават със ZOWIE Challenge CS:GO!

© PCWorld България, pcworld

Със сигурност победителите ще харесат и моралните награди под формата на Frag movie с представяне им финалите, направено специално за тях от най-добрия Movie Maker в България – Антон Коев!

Както може би знаете, представената в края на 2008 година марка ZOWIE  е посветена на разработването на най-конкурентното гейминг оборудване, като комплимент към бойните умения на атлетите от електронните спортове През 2015 година компанията ZOWIE беше придобита от корпорация BenQ, за да представя продуктовата им линия за електронни спортове, която и този път ще изпълни мисията си, като ви даде възможност да изпитате едно истинско конкурентно преживяване, изпълнено с адреналин и емоции.


Онлайн турнирите продължават със ZOWIE Challenge CS:GO!

© PCWorld България, pcworld

Уточнение: Оказва се, че декември е доста натоварен откъм геймърски турнири и първоначално обявните дати за провеждането на NZXT Challenge съвпадат с друго събитие от този тип. Затова, с цел геймърите да могат да участват навсякъде, организаторите на онлайн турнира, подкрепян от NZXT, са решили да разменят датите с тези на ZOWIE Challenge CS:GO. Това означава, че турнирът ZOWIE Challenge CS:GO ще се проведе на 10 и 11 декември, а NZXT Challenge Dota 2 - на 17 и 18 декември.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.