Какво е общото между Game of Thrones и следващия Star Wars spin-off?

Една от главните роли в следващия самостоятелен филм от вселената на Star Wars, който ще ни разкаже за младостта на Хан Соло, ще бъде поверена на Емилия Кларк, по-известна като Дейенерис Таргариен от Game of Thrones.

По-малко от месец остана до очакваната с интерес премиера на първия самостоятелен филм от вселената Star Wars, а в мрежата постепенно започват да се просмукват и все повече подробности за следващия такъв филмов spin-off, който, както всички знаем, ще ни върне в младостта на Хан Соло. Оказва се, че този филм ще има нещо общо с популярния сериал Игра на Тронове. Това ще актрисата Емилия Кларк, по-известна сред масовата публика като Дейенерис Таргариен или Майката на драконите от култовия Game of Thrones, на която ще бъде поверена и една от главните роли в предстоящия филм за младите години на Соло.

При това тук не става въпрос за поредния слух, а за официална информация, която идва директно от официалния блог на Star Wars, така че няма никакви основания за съмнения. С нея сигурните актьори за новия филм стават вече трима – освен Емилия Кларк в него ще вземат участие също Олдън Еренрайх и Доналд Гловър (на снимките долу), които ще изиграят съответно младите Хан Соло и Ландо Калризиян.


Какво е общото между Game of Thrones и следващия Star Wars spin-off?

© PCWorld България, pcworld

А кой точно ще бъде персонажът, който ще бъде превъплътен от Емилия Кларк засега не е ясно, но е сигурно, че това няма да бъде Лея Моргана, която, както е известно, Хан среща чак в Епизод IV Нова надежда, когато е в достатъчно зряла възраст. Засега авторите на филма облещват само, че ще видим героинята на Емилия в близки срещи и с Хан, и с Чубака.


Какво е общото между Game of Thrones и следващия Star Wars spin-off?

© PCWorld България, pcworld

Всъщност следващият самостоятелен филм от вселената на Star Wars засега си няма дори официално наименование, така че засега се споменава като “Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film” или “Неозаглавен филм за Хан соло от антологията на Star Wars”. Затова пък има твърда планирана дата за премиерата – 24 май 2018 г. Известно е също, че новата лента ще се режисира от Фил Лорд и Кристофър Милър, които досега са работили заедно над филми като “Облачно с кюфтета 1 и 2” и Лего Филмът.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.