1-ви тийзър на Game of Thrones Сезон 7 и гафове от снимачната площадка

След като стана ясно, че Сезон 7 на сериала “Игра на тронове” ще се позабави с някой и друг месец, HBO утешава феновете с два нови клипа, съдържащи кадри от подготвителните работи за снимките на новите серии и любопитни гафове и майтапи от Сезон 6. Вижте ги и тук.

Миналата седмица почитателите на култовия сериал “Игра на тронове”, които вече очакват следващия сет, получиха леко разочароващи вести от канала HBO: стана ясно, че сериите от следващия Сезон 7 ще тръгнат по телевизията с известно закъснение - не през пролетта, а през лятото на 2017 г. Точна дата за старт на новата поредица не беше съобщено, но затова пък беше обявено, че тогава зрителите могат да очакват само седем серии – с три по-малко от обикновено.

Донякъде успокояващо е все пак, че снимките на новия сезон на Game of Thrones (които ще се правят на три места – Северна Ирландия, Испания и Исландия) вече започнаха и, може би за да утеши феновете за недотам добрите новини, компанията HBO е така добра да сподели първи кадри от снимачната площадка.


1-ви тийзър на Game of Thrones Сезон 7 и гафове от снимачната площадка

© PCWorld България, pcworld

Това и прави с два клипа, първият от които е двуминутен “тийзър” на който могат да се видят някои от подготвителните работи за снимките и да се оценят мащабите им.

Вторият нов клип на канала на сериала в YouTube е дори още по-интересен, макар да ни връща към Сезон 6  - с някои от гафовете, каквито винаги се случват по време на снимането на филми.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.