Как да станем по-добри програмисти и IT специалисти?

Това е водещата тема на тазгодишното издание HackConf 2016, което ще се проведе на 15¬ти и 16¬ти октомври, в зала 3 на НДК. Както и миналата година събитието е ориентирано към начинаещи и опитни програмисти и ИТ специалисти, студенти и ученици, любители и ентусиасти от цялата страна. Достъпът до него отново е напълно безплатен.

Днес е „златно“ време за хората, които са решили да градят кариера в ИТ бранша като софтуерни инженери или друг тип ИТ специалисти. За да бъдеш истински успешен в този бранш обаче трябва да си сред наистина добрите програмисти, защото и конкуренцията съвсем не е малка.  Как евентуално можем да станем по-добри специалисти обещава да ни научи поредното второ издание на технологичната и мотивационна конференция HackConf, което  ще се проведе на 15­ти и 16­ти октомври, в зала 3 на НДК.

Според официалната информация от организаторите HackBulgaria, с темата “Как да станем по-добри програмисти и ИТ специалисти?”​ HackConf 2016 ще надгради започнатото от миналата година. Както и тогава, тазгодишното издание на конференцията е ориентирано към младши и опитни разработчици, ученици, студенти и любители от цялата страна, които ще могат да посетят форума напълно безплатно (макар все пак да изисква предварителна регистрация).

По време на конференцията участниците ще видят и чуят 14 интересни лекции, като всеки ще може да се включи и в работилници, които ще бъдат разположение и през двата дни на събитието.

Повече за предстоящото мероприятие можете да научите от неговия официален сайт, а ето го и краткото видео обръщение на организаторите:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.