И Mortal Kombat турнир ще разтърси Fan Fest Бургас 2016!

С организираното от компанията GIGABYTE индивидуално състезание по Mortal Kombat гейм турнирите от програмата на Fan Fest мероприятието в Бургас на 26 юли стават вече пет. Победителят в Mortal Kombat битките пък ще спечели яко дъно за модерни Intel Core процесори в лицето на модела GA-B150M-HD3 DDR3, но награди ще има и за подгласниците му.

Ако имате път към Бургас следващата седмица или живеете някъде наблизо до морския град, със сигурност сте се подготвили и за яките аниме, косплей и гейминг забавления, които предстоят във вторник, 26 юли, в рамките на мероприятието Fan Fest, организирано от екипите на Game Ninja и NAKAMA, със съдействието на технологичния партньор Jar Computers и главния спонсор Razer, както и с това на компаниите Acer, HP, Lenovo, Fujitsu, Microsoft. Lancom и др.  Почитателите на гейминга със сигурност са готови и за индивидуалните турнири по Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 и Hearthstone, които ще бъдат проведени тогава. Но радост ще има и за феновете на играта Mortal Kombat, които също ще имат шанса да докажат бойните си умения в турнир по време на шоуто в център “Флора”, в морската градина на Бургас.

Този турнир става възможен благодарение на нашите приятели от компанията GIGABYTE, които ще осигурят цялото необходимо за състезанието оборудване. С цел да се осигурят еднакви условия за участниците, те ще имат право да използват само хардуера, осигурен от организаторите, т.е. няма да се разрешава употребата на собствен софтуер, геймпадове или друга периферия. Затова пък правилата на Mortal Kombat турнира са пределно прости – записване на място и определяне на шампиона чрез директна елиминация.


И Mortal Kombat турнир ще разтърси Fan Fest Бургас 2016!

© PCWorld България, pcworld

Това означава, че най-добрият боец ще трябва да докаже качествата си с поредица от сражения срещу различни опоненти, но затова пък наградата за победителя определено си заслужава усилията. Плячката за най-умелия Mortal Kombat боец ще бъде модерно и скъпо дъно GIGABYTE B150M-HD3 DDR3, предназначено за CPU чиповете от последното, 6-то поколение Intel Core, Pentium/ Celeron и поддържащо също процесор Intel Xeon E3-1200 v5.


И Mortal Kombat турнир ще разтърси Fan Fest Бургас 2016!

© PCWorld България, pcworld

Въпросната дънна платка от серията Ultra Durable поддържа също двуканална DDR3/DDR3L оперативна памет и разполага с PCIe Gen3 x4 M.2 конектор, осигуряващ пренос на данни със скорост до 32Gb/s (поддръжка на PCIe & SATA SSD). На разположение са също 8-канално HD аудио с висококачествени кондензатори, Audio Noise Guard технология с LED Trace Path Lighting, Realtek Green GbE LAN със софтуера cFosSpeed за ускоряване на интернет връзката, както и фирмената технология UEFI DualBIOS. Разбира се, едно достойно за геймъри дъно няма как да мине и без безкрайно полезния APP Center, включващ софтуерните инструменти EasyTune и Cloud Station.


И Mortal Kombat турнир ще разтърси Fan Fest Бургас 2016!

© PCWorld България, pcworld

Естествено награди ще има и за подгласниците в Mortal Kombat турнира: класиралият се на второ място ще спечели GIGABYTE G1 Gaming тениска и G1 Gaming Mousepad, а третият ще си тръгне с мауспад.

Ето че списъкът с награди, подаръци и интересни придобивки,  които посетителите на Fan Fest Бургас 2016 ще имат възможност да спечелят, наистина се разширява с всеки изминал ден, затова си заслужава да следите редовно новините около събитието в Бургас на 26 юли. Междувременно повече подробности и актуална информация за всички събития, свързани с Game Ninja, новините, турнирите и наградите можете да намерите на официалния сайт на инициативата, както и на нейната страница във Facebook. Цената на билета за фестивала Fan Fest Бургас е 10 лева. Билети ще могат да се закупят на място в деня на събитието.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.