Множество награди ще има и за публиката на Game Ninja в Русе

Безжичен комплект Fujitsu Wireless Keyboard Set LX390, безжична мишка HP Z4000 STAR WARS, аксесоарни комплекти от Musala Soft и актуални игри от Kinguin са някои от подаръците, с които ще си тръгнат немалко от посетителите на събитието на Game Ninja в Русе, което ще се проведе на 4 и 5 юни.

Едва ли е останал някой, който да не е научил какви ще са наградите за най-умелите участници в отборните турнири на предстоящото през почивните дни поредно събитие от турнирната серия Game Ninja. Те обаче съвсем няма да са единствените, които ще имат възможността да спечелят приятни и съвсем не евтини подаръци и награди. Вече е традиция LAN мероприятията от серията Game Ninja да предвиждат игри и томболи с посетителите и събитието в Русе няма да бъде изключение.

А ако трябва да говорим с конкретни примери, ето малко повече информация за някои от подаръците, с които ще си тръгнат немалко от посетителите на събитието на Game Ninja в Русе, което ще се проведе на 4 и 5 юни, както и за шансовете да ги спечелите.

Ако предпочитате да участвате активно и да увеличите шансовете си например, ще имате възможност да се включите в индивидуални турнири по League of Legends (предвиден в програмата за събота, 4 юни)  и CS:GO (в неделя, 5 юни). И през двата дни на мероприятието посетителите ще могат да се включат и в турнир по Heartstone (който ще се проведе на яки геймърски таблети Acer Predator). А ако успеете да се класирате  за финалите на тези състезания, ще имате възможност да спечелите актуална игра от Kinguin или тематично брандирана безжична мишка HP Z4000 STAR WARS.


Множество награди ще има и за публиката на Game Ninja в Русе

© PCWorld България, pcworld

Дори ако предпочитате само да наблюдавате обаче, пак ще имате шанс да спечелите интересни джаджи. Малко късмет ще ви бъде напълно достатъчен, за да можете да се радвате на хубав комплект от безжична мишка и клавиатура Fujitsu Wireless Keyboard Set LX390 или на набор от полезни за мобилните джаджи аксесоари от Musala Soft.


Множество награди ще има и за публиката на Game Ninja в Русе

© PCWorld България, pcworld

И това e само част от мотивацията, която може да ви накара да посетите турнирното събитие на Game Ninja в Русе на 4 и 5 юни! Особено при положение, че онези от вас, които желаят да участват само като зрители, ще могат да го направят и през двата почивни дни срещу минимална цена от 5 лева! Билети ще могат да бъдат закупени на място в деня на събитието.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.