Razer Kraken Pro хедсети за CS:GO победителите в Game Ninja Русе

Предпочитаният от състезателите по електронни спортове геймърски хедсет Razer Kraken Pro ще зарадва класиралите се на първо място в отборното над стрелване в CS:GO турнира от програмата на Game Ninja в Русе.

Ако сте сред почитателите на гейминга няма начин да сте забравили, че само след броени дни предстои поредното събитие от турнирната серия Game Ninja – особено, ако живеете в североизточна България. Със сигурност не са го забравили и състезателите в отборните турнири, които ще бъдат проведени на 4 и 5 юни в крайдунавския град. В края на краищата мотивацията съвсем не е за пренебрегване. А ето че към тази част реши да допринесе и добре известната сред геймърите компания Razer, като осигури атрактивни предметни награди за победителите от отборния CS:GO турнир.

Членовете на екипа, който надделее във финалните престрелки в събота, ще си тръгнат не само с парична награда, но и с класен геймърски хедсет Razer Kraken Pro. Този модел едва ли има нужда от особено представяне, защото не е от най-новите на производителя, но затова пък и досега е един от най-популярните и любими на състезателите по електронни спортове.


Razer Kraken Pro хедсети за CS:GO победителите в Game Ninja Русе

© PCWorld България, pcworld

И това не е случайно, тъй като хедсетът се отличава със здравина и удобство и е специално настроен за максимално добро отразяване на звуците в игрите. Всъщност ето какво откри за него преди време един от участниците в нашия видео конкурс:

Ако желаете да научите нещо повече за наградния фонд за Game Ninja Русе, можете да го направите като посетите съответната секция на официалния сайт на събитието, което се осъществява с подкрепата на основния технологичен партньор Жар Компютърс, на TP-Link, Musala Soft, HP, Acer, Nakama, Ozone.bg, Plantronics, Razer, TP-Link, Fujitsu и, разбира се, на домакина на мероприятието в лицето на Русенския университет "Ангел Кънчев”.


Razer Kraken Pro хедсети за CS:GO победителите в Game Ninja Русе

© PCWorld България, pcworld

Още подробности за турнирите в Русе, програмата и условията за участие в тях можете да намерите на съответните места в сайта на Game Ninja. Aктуaлна информация за мероприятието се публикува своевременно и във Facebook страницата на Game Ninja.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.