Безплатни обучения за SQL специалисти предстоят в Пловдив и София

Двата предстоящи обучителни семинара, които ще се проведат в Пловдив на 28 май и в София на 15 октомври са част от от международния проект PASS SQL Saturday.

 Дори най-изтъкнатите специалисти в специфични области имат нужда от периодични обучения, за да поддържат квалификацията си и да останат конкурентни на ИТ пазара. В много случаи този тип курсове са свързани със сериозна финансова инвестиция, но има и възможности, които са напълно безплатни, точно такива са двата безплатни обучителни семинара за SQL специалисти, които предстоят през следващите месеци в Пловдив и в София.

SQL Saturday Plovdiv 2016

Първият от тях ще бъде проведен на 28 май в Пловдив под надслов „SQL Saturday”. Както става ясно от наименованието, това събитие е инициатива на организацията PASS и е част от международния проект PASS SQL Saturday, който осигурява съботни еднодневни курсове за обучение в различни страни от Европа, Азия, Канада, Южна Америка, Азия.

В България обучения тази година ще се организират освен в Пловдив на 28 май, също  и София  - на 15 октомври. Сред основните партньори, които подкрепят инициативата, е ИТ и аутстафинг компанията PROGRAMISTA;, която подпомага развитието на ИТ сектора и ИТ общностите в България.

В случай, че сте пропуснали SQL Saturday е събитие както за SQL специалисти, така и за всички, които искат да научат повече за актуалните тенденции в SQL Server технологиите. Обученията осигуряват висококачествени технически сесии, давайки възможност за усъвършенстване на уменията и обмен на информация. Лектори са водещи български специалисти в областта, както и международни експерти от Италия, Англия и Украйна.

Както вече отбелязахме, достъпът до обученията е безплатен, но е необходима предварителна регистрация, която може да бъде направена със съответната онлайн форма на уеб сайта на пероекта SQL Saturday. Пак там може да се намери също повече информация за събитието и подробности за програмата.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.