Поредно продължение на “Хищника” излиза през март 2018-а

За разлика от последните интерпретации по темата за извънземния ловец на трофеи, този път продължението изглежда ще бъде сюжетно свързано с оригиналния филм от 1987 г. А режисьорът Шейн Блек обещава продължението на “Хищника” да бъде значително по-мащабно в сравнение със заснетите досега заглавия от франчайза.

Филмовата индустрия в Холивуд изглежда се е заела сериозно с изстискването докрай на успешните кино-хитове от последните 20-30 години, бълвайки или римейкове или продължения – дори след като вече го е правила, при това не особено успешно. Отличен пример за това е филмът “Хищника”, който скоро ще се сдобие с поредно продължение. В момента, тече подготовката за началото на снимките, които ще започнат наесен, гласи съвсем прясна информация от Холивуд.

За разлика от последните интерпретации по темата за извънземния ловец на трофеи обаче, този път продължението изглежда ще бъде сюжетно свързано с оригиналния филм от 1987 г. На тази мисъл навеждат изказванията на самия режисьор и съавтор на филма - Шейн Блек (Shane Black), който освен в оригиналния и другите филми от серията “Хищник” има значимо участие също в кино-хитове като “Iron Man III”, “Смъртоносно оръжие” и “Последния бойскаут”.

В интервю с Агенция Франс-Прес Блек разказва, че производството на новия “Хищник” ще започне през септември или октомври, както и че продължението на филма ще бъде значително по-мащабно в сравнение със заснетите досега заглавия от франчайза.


Поредно продължение на “Хищника” излиза през март 2018-а

© PCWorld България, pcworld

Режисьорът на “Хищника” споделя също, че дълго време е отказвал да снима продължение, защото твърде много е обичал този си филма, за да щампова просто поредния епизод в стил “Alien vs Predator”, който , според не го, не би бил особено предизвикателство. Във всеки случай Шейн Блек уверява, че съзнава отговорността си със създаването на новия филм и смята да се отнесе подобаващо към него, което пък вече звучи обнадеждаващо.


Поредно продължение на “Хищника” излиза през март 2018-а

© PCWorld България, pcworld

В случай, че сте забравили, ще припомним, че самият Шейн Блейк също се е появявал на екран в оригиналния филм с Арнолд Шварценегер. В него режисьорът играе ролята на Хокинс – най-интелигентния от командосите (вторият отляво надясно на снимката). До момента са излезели поне четири екранизации на тема “Хищник”, в това число директното продължение “Хищникът II, два филма “”Пришълец срещу хищник” и сравнително неотдавнащния “Хищници”, продуциран от Робърт Родригес.

Какво ще представлява новото продължение на “Хищника” пък ще разберем със сигурност след премиерата на филма, която по план трябва да се състои на 2 март 2018 г.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.