Запознайте се с Dark Souls III в PlayStation зоната на Game Ninja!

Освен зони за игра по Dota 2, League of Legends и Counter Stike: Global Offensive, на събитието на Game Ninja в София на 7 май ще има и PlayStation 4 зона за свободна игра, където всички желаещи, ще имат възможност да изпробват лично една от най-яките и феноменални игри за годината - Dark Souls III.

Приготвяте ли се вече за гейминг? И би трябвало, защото датата за LAN финалите на Game Ninja 2016 в София наближава неумолимо, а с нея – и възможностите за мега-забавления, приятни емоции и, разбира се, много компютърни игри за всички. Включително и за почитателите на конзолите.

LAN финалите на Game Ninja 2016 в София

Както може би вече знаете, на предстоящото на 7 май събитие Game Ninja в Зала 3 на НДК ще има няколко зони за игра, където ще бъдат организирани индивидуални турнири по Dota 2, League of Legends и Counter Stike: Global Offensive. Освен тези вече обявени е-sport дисциплини обаче ще има и PlayStation 4 зона за свободна игра, където всички желаещи, ще имат възможност да изпробват лично една от най-яките и феноменални игри за годината - Dark Souls III.

Играта ще се предлага във формат Freeplay (свободна игра), което значи, че не се предвижда да има състезания или турнири по Dark Souls. Това обаче не значи, че няма да има награди за участниците. Напротив, такива ще има със сигурност за онези от тях, които се справят най-добре с играта, така че мотивация за старание има и тук. Геймърите ще могат да разчитат на комюнити мениджъра на Bandai Namco за България, Слави, който ще демонстрира играта и ще помага със съвети на всички начинаещи или вече запалени играчи.
Oбособената за тази цел зона ще бъде отворена през целия ден. Както споменахме, Dark Souls III ще се играе на PlayStation 4, а част от геймплея ще се стриймва в TheCIR - Twitch канала на Bandai Namco за България.

За всички новости около игрите на Bandai Namco харесайте и следете Facebook страницата на @Bandai Namco Community Bulgaria - @TheCIR. Всичко около предстоящото събитие на Game Ninja в софия пък можете да следите както през официалния сайт на инициативата, така и със страницата на събитието във Facebook.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.