Нов уеб портал ще вдъхновява и подпомага РС създателите

С него Cooler Master призовава под знамената на “съзидателния дух” VR разработчици, модъри, геймъри музиканти и всички, които се стремят да бъдат не само потребители, но и създатели в РС света. Новият онлайн ресурс дава възможност и за сътрудничество с компанията.

Добрите идеи имат свойството да вдъхновяват и да пораждат нови такива, както знае всеки, който е участвал в един или друг вид организация на кръгове по интереси. А предприемачите пък знаят, че добрите идеи могат да носят и определени ползи, както на своите създатели, така и на всички онези, които се възползват от тях. От съчет6аването на тези две концепции пък се е получил един нов интернет ресурс, предназначен да вдъхновява и, евентуално, да носи ползи на всички онези, които смятат РС техниката за вдъхновение или за средство за реализация на творческите преводи.

Става въпрос за един нов интернет портал, създаден от компанията Cooler Master, с който тя призовава под знамената на “съзидателния дух” VR разработчици, модъри, геймъри музиканти и всички, които се стремят да бъдат не само потребители, но и създатели в РС света. Новият онлайн ресурс, според компанията, има за цел да изведе до ново ниво взаимодействието с растящата общност от професионални и непрофесионални дизайнер, разработчици на игри и различни технологии, техници и всякакви други творци, както и евентуално да улесни сътрудничеството с производителя с цел по-нататъшно развитие на идеите и може би дори тяхната комерсиализация.

По думите на Мишел Ву, отговаряща за комуникацията с хай-тек общностите на глобално ниво в Cooler Master, със сайта Make it Yours, компанията създава пространство за обучение, сътрудничество и потенциално развитие на собствен бизнес.

“Нашето успешно състезание за модинг на РС кутии вече създаде форум за изява и събиране на много талантливи хора. Сега ние разширяваме идеята, като призоваваме всички създатели. Това са истински, пламенни хора, които влагат време, грижа и страст в своите творения. Ние просто искаме да споделим техните мечти и продукти с целия свят”, добавя тя.

Ако проявявате интерес към идеята, можете да научите всички подробности от новия творчески уеб портал.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.