Пригответе се за мега-забавление: Game Ninja превзема София на 7 май!

Насрочени са датите за квалификациите на турнирното събитие в София, а най-добрите състезатели в тях ще се сблъскат с трясък на финалите на живо в НДК на 7 май в борба за внушителен фонд от преметни и парични награди. Много награди ще има и за публиката, която този път вероятно ще надхвърли 2000 души.

Истинските геймъри би трябвало да са винаги готови за гейминг забавления от всякакъв род и характер, за много предизивкателства и големи награди. Надяваме се, че и вие сте готови, защото всичко това, и то в огромни дози, е на път да свика под знамената всички почитатели на  Dota 2, League of Legends и Counter Stike: Global Offensive. Да, този път Game Ninja започва наистина и то с най-голямото турнирно събитие – това в София. То включва онлайн квалификации и финали на живо, които ще се състоят на 7 май в НДК.

Game Ninja 7.05.2016 sponsors

Освен това, тази година събитието ще бъде още по-голямо и с по-интересно съдържание, а наградите за най-добрите състезатели ще бъдат както предметни, така и в кеш. Много изненади ще очакват и гостите в зоната за свободни игри. Но нека да вървим подред.

Квалификациите започват със записване на 7 април!

Тази година квалификациите по Counter Stike: Global Offensive ще започнат на 9 и 10 април, а тези по League of Legends и Dota 2 – на 16 и 17 април. Вторият кръг на квалификациите по план трябва да се състои на 23-24 април за CS:GO и LoL, докато датите за втората квалификация на Dota 2 са 30 април – 1 май.

Важно е да се има предвид, че записването за първата квалификация (тази на CS:GO) ще започне на 7 април сутринта в 8:00 ч.

Бъдете готови и не забравяйте да преговорите правилата за онлайн 5 на 5 турнирите с LAN финали, които можете да намерите в българските сайтове на Dota 2, CS:GO и League of Legends!


Финалите – отново в зала 3 на НДК! 

След като през 2015 г. Game Ninja вдигна високо летвата, няма как да бъде иначе освен да поддържаме нивото и за тазгодишното издание на турнирното събитие в София. С други думи, финалите по трите игри отново ще бъдат проведени на  живо на 7 май в зала 3 на НДК, където се очакват над 2000 посетители.

Там присъстващите ще могат да се срещнат с топ геймъри и да гледат на живо как най-добрите български отбори по League of Legends, Counter Stike: Global Offensive и Dota 2, се борят за победата! Разбира се, събитието отново ще бъде водено и отразено от най-добрите коментатори по е-спортове в България и ще бъде излъчвано на живо онлайн.

Билети за финалите на живо се продават от днес, 5 април, в мрежата на Тикетпро/Ticketpro, като, разбира се, ще се предлагат и на място в деня на събитието. Цената на пропуска е 10 лв., като закупилите билети преди деня на турнира ще участват в томбола с много атрактивни награди.


Наградите

за участниците в турнирите ще бъдат повече от мотивиращи. Тази година за първи път ще бъдат раздавани и парични премии за победителите на обща стойност 3000 лв. Естествено, предвидени са и атрактивни предметни награди, повече за които можете да прочетете и в съответната секция на официалния сайт на Game Ninja.

Какво още може да се очаква от Game Ninja 2016 в София на 7 май?  Както и миналата година, посетителите ще могат цял ден да се забавляват по различни начини. Ще има например индивидуални турнири по Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone и League of Legends със записване на място, както и косплей конкурс, организиран от НАКАМА. Разбира се, на разположение на посетителите ще бъдат щандовете на нашите партньори с техните най-нови технологични продукти, а няма да липсват също също томболи, игри и гатанки с участие на публиката, която също ще спечели много награди.  С две думи, ще има доста приятни изненади за всички.

Естествено, всичко това става възможно с помощта на нашите партньори, сред които тази година са Acer, Банка ДСК, Easy 3D, FSP, Fujitsu, Jar Computers, Lancom, Max Telecom, Plantronics и Sapphire Technology. 


Всичко за Game Ninja 2016 – gameninja.esports.bg 

Ако искате да участвате в Game Ninja 2016 София, посетете официалния сайт на инициативата,  където можете да откриете информация за турнирите и наградите, както и линкове за регистрация на отбори. Подробности и актуална информация ще бъдат добавяни своевременно и на Facebook страницата на събитието в София.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.