Дружбата между орки и хора в нов трейлър на филма по Warcraft

Новият еднуминутен клип ни запознава с основните герои във филма WARCRAFT: НАЧАЛОТО и успява находчиво да ни покаже, че освен война между орки и хора, във филма ще има и съюз между двете раси, обединили се срещу общ враг.

При положение, че има повече от два месеца  до премиерата на филма по Warcraft, създателите и разпространителите на филма изглежда са решили, че трябва да ни напомнят редовно за неговата поява – може би по веднъж седмично. В това, разбира се, няма нищо лошо, особено ако можем да видим предварително още някой и друг кадър. Нещо такова ни предлага и нов трейлър, публикуван в YouTube-канала на компанията Universal Pictures, която е глобален разпространител на лентата.

Това ново видео с продължителност само минута ни запознава с основните герои във филма и успява находчиво да ни покаже, че освен война между орки и хора, във филма ще има и съюз между двете раси, обединили се срещу общ враг.

Преди да видите новия трейлър, ще припомним само, че у нас филмът WARCRAFT: НАЧАЛОТО ще излезе на 3D и IMAX 3D на 10 юни.  Сценарият в него е посветен на първата среща на орки и хора, както и на последвалата епична битка, развиваща се на познатите от играта World of Warcraft места. Главните роли във филма се изпълняват от Травис Фимел, възпроизвеждащ персонажа лорд Андуин Лотар (Anduin Lothar) и Тоби Кебел, който пък ще съживи на екрана вожда на оркския клан Дуротан (Durotan). Участват също Пола Патън, Бен Фостър, Доминик Купър, Бен Шнецър, Роб Казински и Даниъл Ву, режисьор е Дънкан Джоунс („Луна“, „Първичен код“), а сценаристи са Чарлс Лийвит и Дънкан Джоунс. А ето го и най-новият трейлър:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.